Με μια τρυφερή αγκαλιά και γλυκά λόγια, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, χθες (31/05) αποχαιρέτησε την Εύα Αντωνοπούλου στον «αέρα» και την ευχαρίστησε για τη μακρά τους συνεργασία. Σημειώνεται πως η Εύα Αντωνοπούλου και ο ΣΚΑΪ έληξαν την συνεργασία τους μετά από 14 χρόνια.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Χριστίνα Σούζη και τον Χρήστο Κούτρα έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ και τους ρώτησαν για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου. Μάλιστα η μετεωρολόγος έδωσε την απάντησή της και ήταν γεμάτη χιούμορ.

«Τι να σας πω; Υπήρχε σαφώς συγκίνηση, 15 χρόνια είναι αυτά. Όλα τα είδατε, ε; Τίποτα δεν σας ξεφεύγει! Εντάξει, κοντεύουν να φύγουν όλοι από τότε που είμαι εγώ εδώ. Έχω μείνει εγώ και ο Αλαφούζος. Ξέρω γω, τι να πω πια. Προφανώς και της ευχήθηκα καλή επιτυχία, αλίμονο! Άλλωστε την αγαπάω τόσο πολύ, είναι τόσο καλό παιδί που της αξίζει ότι κι αν επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα» είπε η Χριστίνα Σούζη.

Με την σειρά του, ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε: «Παιδιά, εντάξει, αφήστε. Δεν είμαστε για αποχωρισμούς… Όλα καλά! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει! Όλα καλά».