Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/5) του Survivor All Star είδαμε τους Έλληνες παίκτες να αντιμετωπίζουν στον στίβο μάχης τους Τούρκους παίκτες. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε, λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί άρχισε τις ερωτήσεις στους Έλληνες παίκτες για το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα του παιχνιδιού φέτος.

Οι Κόκκινοι είχαν τη χαρά, μετά τη νίκη στον στίβο μάχης, να φύγουν για ένα απίθανο ταξίδι στη Νέα Υόρκη που τους έμεινε αξέχαστο.

Ο Ατζούν λοιπόν ρώτησε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη «Πώς ήταν η Νέα Υόρκη Μαριαλένα; Φαίνεσαι πολύ χαρούμενη που πήγες στη Νέα Υόρκη» με την όμορφη παίκτρια του Survivor All Star να του λέει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν το «Μεγάλο Μήλο».

«Ήταν τέλεια στη Νέα Υόρκη, ήταν το καλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί σε όλα τα Survivor. Περάσαμε σούπερ, γεμίσαμε εικόνες, εμπειρίες, αναμνήσεις, ήταν ότι καλύτερο εγώ έχω γνωρίσει στην ζωή μου, αν και εγώ προσωπικά έχω ξαναπάει στη Νέα Υόρκη. Με την ομάδα μας και την Σταυρούλα μας περάσαμε υπέροχα» είπε η Μαριαλένα και ο Τούρκος παραγωγός απευθύνθηκε στον Σάκη Κατσούλη, πιστεύοντας μάλλον ότι είχαν πάει μαζί «Σάκη είχες πάει ξανά στη Νέα Υόρκη; Μαζί;»

«Όχι, την προηγούμενη φορά ήταν με άλλον, τώρα ήταν μαζί μου, αλλά αφού πέρασε καλύτερα κέρδισα» είπε ο παίκτης, με τον Ατζούν έχοντας κοκκινίσει, να πιάνει το… κεφάλι του για τη… γκάφα που έκανε και τον Σάκη να υπογραμμίζει προσπαθώντας να τον κάνει να μην αισθάνεται άσχημα «τουλάχιστον είπε ότι πέρασε καλύτερα τώρα, από τότε, οπότε κάτι είναι και αυτό».

«Είμαι βέβαιος, δεν έχω καμιά αμφιβολία. Φυσικά αυτή είναι η ζωή. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πάντα βλέπω την αγάπη και για μένα δεν είναι εύκολο να την βρεις. Οπότε, όποτε σας κοιτάω, πάντα νιώθω ευτυχής. Είστε ιδανικό ζευγάρι. Όχι, από το πρώτο λεπτό που σας είδα, γιατί τότε δεν ήταν έτσι, αλλά στο τέλος της ημέρας… αυτό το ταίριασμα είναι καλό ταίριασμα» υπογράμμισε ο Τούρκος παραγωγός, με την Μαριαλένα και τον Σάκη να τον ευχαριστούν για τα λεγόμενά του.