Ντυμένη Barbie έφτασε την Παρασκευή (26/5) μπροστά στους κριτές του My Style Rocks η Νικόλ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενθουσιάστηκε καθώς είναι της μόδας λόγω της ταινίας με την Μάργκοτ Ρόμπι, με την διαγωνιζόμενη να ενθουσιάζει και τους άλλους κριτές.

Σε αυτό το Gala, το βασικό θέμα ήταν… μια άψογη φωτογράφηση για τα social media και η Νικόλ Δεσποτοπούλου με 113.000 χιλιάδες followers εξήγησε ότι από την εμπειρία της τα περισσότερα likes παίρνουν οι φωτογραφίες που είναι από προσωπικές στιγμές. Όσο για το κόνσεπτ της είπε «Εγώ χωρίζω – και οι χωρισμένοι γιορτάζουν – και είμαι πολύ ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Θα γράψω στο post “Kορίτσια υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια”. Όταν δεν σας αρέσει μια κατάσταση να φεύγετε, δεν χρειάζεται να μένετε σε τοξικότητες και σε κάτι που δεν σας κάνει να νιώθετε καλά. Η ζωή έχει για όλους καλά πράγματα, όλα γίνονται για κάποιον λόγο και να μην στενοχωριέστε. Γιορτάστε το».

Στην πόζα για το ίνσταγκραμ θα έσκιζε και τη φωτογραφία του γάμου της Τζάστιν, ο οποίος – όπως άφησε να εννοηθεί – αναβίωσε την ιστορία με την πρώην του.

«Είσαι το απόλυτο τρεντ του Ίνσταγκραμ μπροστά μου. Θα μπορούσε να είσαι μόνο αυτό και να μην χρειαζόσουν τίποτε άλλο. Αυτή είναι μια εικόνα και μια φωτογραφία που θυμίζει αυτήν την εμβληματική κούκλα που γνωρίζουμε όλοι από παιδιά που ξεχωρίζει από τις άλλες. Είναι η κούκλα που μπορεί να είναι τα πάντα και ένας άνδρας που είναι μόνο αυτό. Το κόνσεπτ, το μήνυμα που περνάς και την εκτέλεση τα βρίσκω καταπληκτικά» της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη βαθμολόγησε με «5».

«Απόλυτα ινσταγκραμικό φόρεμα και απόλυτα ινσταγκραμικό χρώμα. Μέσα στον παροξυσμό του shocking pink και της τσιχλόφουσκας, σου επιτρέπω την διαφωνία μου με την καρδούλα τσάντα και τα σκουλαρίκια» ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην κριτική του και ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε: «Αυτά τα χρώματα στο ίνσταγκραμ τραβάνε πολύ, είσαι μια κούκλα, το ρούχο είναι εξαίσιο. Μέσα σε αυτό το κονσεπτικό τα “βλέπω” και την τσαντούλα και τα σκουλαρίκια. Το καραπέτυχες».