Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5) του My Style Rocks η Νικόλ πήγαινε σε συναυλία DJs στο κλειστό του Tae Kwon Do. Όταν στάθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή είπε «Είμαι πάρα πολύ περίεργη ν’ ακούσω τον κύριο Σκουλό πρώτο σήμερα». Η Κατερίνα Καραβάτου απόρησε γιατί οι… σκέψεις τους συναντήθηκαν. «Εκεί θα πήγαινα. Γιατί; Εσύ γιατί; Γιατί κι εμένα μου ήρθε αυτό, αλλά εσένα γιατί;» ρώτησε την παίκτρια για να λάβει την απάντηση «Γιατί είμαι ανακλαστήρας; Γιατί φωτίζω;».

Έτσι ο λόγος πέρασε στον Δημήτρη Σκουλό για την κριτική του. «Η αλήθεια είναι ότι όσο καθόσουν εκεί όχι λαμπυρίζεις απλά, κάνεις φλερτ στα μάτια μου. Εντάξει παρτάρεις. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό χρώμα της μέντας στην μπλούζα που φοράς. Μου αρέσει το ασημί που το κράτησες όλο σε μεταλλικό στοιχείο, αλλά επειδή είναι πολύ ντυμένο το πάνω μέρος και μακριά τα μανίκια σίγουρα ήθελα το κάτω σορτσάκι και όχι παντελόνι, για να πας εκεί που πας. Επίσης αυτά τα παπούτσια βρε Νικόλ στο χρώμα που τα πήρατε μαζί με τη Σελένη, μήπως να τα επιστρέψετε και οι δυο μαζί;» απευθύνθηκε στη διαγωνιζόμενη ο φωτογράφος.

«Μου αρέσει πάρα πολύ εμένα αυτό το παπούτσι» τοποθετήθηκε η Νικόλ και ο Σκουλός… έγραψε με την ατάκα του «Αυτό το χρώμα πάει μόνο σε κάτι σωληνώσεις κάτω από τη βρύση. Πουθενά αλλού».

Έντονη γκρίνια της Νικόλ για τους βαθμούς: Έχετε εξαντλήσει την αυστηρότητά σας πάνω μου τελευταία χωρίς λόγο

Στη συνέχεια την παίκτρια έκριναν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, οι οποίοι διαφώνησαν με την εμφάνισή της η μεν πρώτη σε σχέση με τον χώρο που θα πήγαινε, ο δε δεύτερος για τον συνδυασμό των κομματιών της εμφάνισής της.

«Αυτό είναι ένα γήπεδο που όλοι ξέρουμε ότι είναι κάτι μάρμαρα, πλακάκια μπάνιου, είναι όπως ακριβώς ο χώρος εδώ. Θέλω να καταλάβω πώς ήρθαν αυτά τα τριάρια και αυτά τα τεσσάρια σε αυτό το κόνσεπτ. Είσαι σίγουρη ότι έχεις πάει σε αυτό το χώρο και σε αυτά τα πάρτι;» ρώτησε το μοντέλο και παρενέβη ο Κύπριος σχεδιαστής με μια ακόμη ερώτηση στην παίκτρια όταν εκείνη απάντησε καταφατικά. «Ήταν ο κόσμος έτσι ντυμένος;».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της εξήγησε στη συνέχεια τι ήθελε να της πει και αφού η Νικόλ άρχισε να γκρινιάζει ότι έχουν εξαντλήσει την αυστηρότητά τους πάνω της τελευταία χωρίς λόγο.

«Δεν είναι καθόλου πολυτελή αυτά τα πάρτι. Αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία πρόταση να πας σε μια ντίσκο, να πας σε ένα πολύ ωραίο event βραδινό και να φαίνεσαι εντυπωσιακή, να πας σε μουσικά βραβεία και να είσαι κομψή και λαμπερή. Σε ένα στάδιο κλειστό που έχει παντού γύρω σου πλακάκια για να ακούσεις έναν dj δεν μπορώ να σε τοποθετήσω. Στα μπουζούκια σε τοποθετώ πολύ καλύτερα έτσι. Αυτό εννοώ. Και μου έχουν κάνει εντύπωση οι βαθμολογίες που πήρες σε συνδυασμό με το κόνσεπτ».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν επίσης κοφτός και σαφής στην τοποθέτησή του. «Φοράς ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που έχουν έρθει στον διαγωνισμό, το τοπ είναι πολύ εντυπωσιακό, το παντελόνι είναι επίσης ωραίο, αλλά έχουν τόσο διαφορετικές γυαλάδες και τόσο διαφορετικό χαρακτήρα που πρώτον δεν ταιριάζουν καθόλου. Θα ήταν ωραίο το πάνω με ένα denim παντελόνι σκούρο. Είσαι overdressed και λάθος ντυμένη για τo μέρος αυτό».