Ένα από τα πλέον δημοφιλή τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του Alpha. Ο λόγος για το θρυλικό «Το μεγάλο παζάρι» το οποίο μετονομάστηκε σε «Το πιο μεγάλο παζάρι» και έρχεται στον Alpha με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ξεκινήσει.

Το τηλεπαιχνίδι είναι βασισμένο σε αμερικανικό format και δεν είναι η πρώτη φορά που… ξανά βγαίνει στην τηλεόραση. Η πρώτη φορά ήταν στο Mega όπου το παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην συνέχεια μετακόμισε στον Alpha ενώ η τελευταία φορά που βγήκε στον «αέρα» ήταν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου το παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι σεζόν που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν αυτές που έχουν μείνει «χαραγμένες» στο μυαλό των θαυμαστών του τηλεπαιχνιδιού οι οποίοι παρακολουθούσαν με… κομμένη την ανάσα τους παίκτες να προσπαθούν να αποφύγουν τον Ζονγκ που κρυβόταν πίσω από τις κουρτίνες.

Το πιο μεγάλο παζάρι επιστρέφει στον Alpha

O Alpha ανακοίνωσε την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά.
Χαρακτηριστικά ο σταθμός αναφέρει: To Πιο Μεγάλο Παζάρι, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον Alpha.

To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και το ρίσκο των διαγωνιζομένων και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΓΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται αποκλειστικά στον Alpha!

Η πρόταση στη Βίκυ Σταυροπούλου

Οι πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και της Αφροδίτης Γραμμέλη ανέφεραν πως στο τιμόνι της παρουσίασης ο σταθμός ήθελε την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου. Ωστόσο αυτό το σενάριο φαίνεται πως δεν ευδοκιμεί εξαιτίας του αυξημένου φόρτου εργασίας της ηθοποιού το οποίο δεν της επιτρέπει να αναλάβει την καθημερινή παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Πώς επηρεάζεται το Deal

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο θα μπει στον «πάγο» για ένα διάστημα με τον σταθμό όμως να διατηρεί τα δικαιώματα. Στη θέση του Deal θα προβάλλεται, όπως όλα δείχνουν, «Το πιο μεγάλο παζάρι».

Ποιος θα είναι ο Ζονγκ

Ποιος θα είναι ο Ζονγκ που όποιος παίκτης τον πετυχαίνει θα φεύγει με άδεια χέρια; Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, πρόσφατα στον «αέρα» της εκπομπής «Open Weekend» ανέφερε πως ο Ζονγκ δε θα είναι άνθρωπος αλλά θα είναι δημιούργημα της τεχνολογίας με τεχνητή νοημοσύνη.
Κάτι αντίστοιχο δηλαδή του Ερμή που παρουσιάστηκε στο δελτίο της ΕΡΤ.