Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/5) του My Style Rocks η Μέλντα πήγαινε σε εκδήλωση για κοσμήματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Η νέα παίκτρια που την πρώτη εβδομάδα που μπήκε στον διαγωνισμό έδωσε την εντύπωση στις συμπαίκτριές της ότι δεν έχει στιλιστική αντίληψη καθώς εμφανιζόταν με πολύ βασικά ρούχα και μάλιστα κακώς συνδυασμένα, στα δύο τελευταία επεισόδια παρουσιάζεται με ένα πιο σωστό look. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ανοιχτά, αρχής γενομένης από την Ειρήνη ότι δέχεται βοήθεια για τις εμφανίσεις της.

Όταν ήρθε η ώρα να κριθεί από τις διαγωνιζόμενες αυτό ακριβώς της είπε η Νικόλ. «Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει βοήθεια, γιατί ενώ φαίνεται ένα πολύ απλό λουκ είναι σωστό, ενώ μας έχεις συνηθίσει σε κάτι άλλο».

«Είμαι εδώ πάρα πολύ λίγο οπότε δεν μπορείς να έχεις μια εικόνα για το ποιο είναι το στυλ μου ύστερα από καναδυό αποτυχημένα look που έκανα» της απάντησε η Μέλντα.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Emilia «Όντως, δεν γνωρίζω ακόμη πιο είναι το στυλ σου, παρ’ όλα αυτά η αισθητική αναγνωρίζεται από την αρχή. Η κοπέλα που έβλεπα ότι έφερνε κάτι συγκεκριμένο, διαφέρει από την κοπέλα στο χθεσινό και σημερινό επεισόδιο. Εμένα μου αρέσει παρ’ όλα αυτά. Νομίζω ότι τώρα προσπαθείς να χτίσεις κάτι μέσα στο παιχνίδι. Θα δω την εξέλιξή σου και θα κρίνω καλύτερα» ήταν η τοποθέτηση της Emilia Vodos.

H Μέλντα στάθηκε μπροστά στους κριτές και ο Δημήτρης Σκουλός επισήμανε «Δεύτερη μέρα που σε κατηγορούν ότι έχεις κάποια βοήθεια. Βέβαια το κορίτσι που βλέπω μπροστά μου δεν είναι το ίδιο της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν υποστηρίζεις την εμφάνισή σου και με το βάδισμα και τη συμπεριφορά σου ακόμη και με τον τρόπο που κρατάς την τσάντα σου. Όπως τα λες θα αρχίσω να πιστεύω τα κορίτσια» της είπε ο φωτογράφος και κάπου εκεί με τις παίκτριες πίσω να συνεχίζουν την… μουρμούρα περί βοήθειας στη Μέλντα, πετάχτηκε η Ίριδα «Σιγά μην την έντυνε η Ραμόνα έτσι παιδιά. Δεν είπαμε ότι την ντύνει η Ραμόνα».

Η Μέλντα ανέφερε ότι όλο αυτό το ξεκίνησε η Ειρήνη και η διαγωνιζόμενη θέλησε να τοποθετηθεί «η γυναίκα που ανέφερα στο προηγούμενο επεισόδιο (σ.σ. Ραμόνα Βλαντή) δεν θα έχανε τον χρόνο της μαζί σου, δεν θα ασχολιόταν μαζί σου» της είπε και η δήλωσή της εκνεύρισε τον Δημήτρη Σκουλό

«Είναι υποτιμητικό αυτό που λες, γιατί να ασχοληθεί με σένα και όχι με τη Μέλντα; Τι έχεις εσύ παραπάνω από τη Μέλντα;» για να λάβει την απάντηση ότι «η Μέλντα δεν με έχει πείσει ότι έχει στυλιστική αντίληψη, δεν με έχει πείσει ότι ξέρει τι να φορέσει» και τον φωτογράφο να της… αντιστρέφει το σκεπτικό λέγοντας ότι μια στιλίστρια θα αναλάμβανε την εμφάνιση κάποιας που δεν ξέρει και όχι κάποιας που ξέρει.

Η Ειρήνη συνεχίζοντας τα έκανε ακόμη χειρότερα αναφέροντας πως επί πληρωμή φυσικά και θα την αναλάμβανε.

Όλα αυτά έφεραν την αντίδραση της Μέλντας «Θα προσέχεις πώς μου μιλάς. Είμαι ευγενική απέναντί σου, δεν σε έχω προσβάλει γι’ αυτά που λες. Όταν γίνεσαι ειρωνική και χαζογελάς μαζί με τη Χριστιάννα δεν θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω και να σου εξηγήσω τις επιλογές μου».

Η κατάσταση φάνηκε να εκτρέπεται και εκεί παρενέβη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας στην Ειρήνη να πάρει τον χρόνο της ώστε να συνειδητοποιήσει ότι ήταν άστοχη η τοποθέτησή της απέναντι στην συμπαίκτριά της και στην Μέλντα ότι με το διακόπτει συνέχεια και να μην αφήνει κανέναν να ολοκληρώσει τη σκέψη του, φέρνει στους άλλους – σε συνδυασμό με την κούραση που έχουν όλοι λόγω των πολύωρων γυρισμάτων – εκνευρισμό και νεύρα.