Συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες την Κυριακή ξεκίνησε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης (23/05) και τα αίματα «άναψαν» για τα καλά. Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου «σφάχτηκαν» με τον έναν να λέει ότι θα φύγει για Γερμανία και την δεύτερη να εκνευρίζεται όταν ακούει να γίνεται αναφορά στο IQ της.

Ο διάλογος που ακούστηκε αρχικά ήταν ο εξής:

Δημήτρης Παπανώτας.: Ότι δεν μπορείτε να ακούσετε και μια άλλη άποψη, με ξεπερνάει. Ότι δεν έχουμε κουλτούρα Γερμανίας, Δήμο μου, θα έπρεπε να μας προβληματίζει σαν χώρα, 40 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Πραγματικά, θα σου το βγάλω το εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν, να φύγεις και να πας να ζήσεις αλλού.

Δημήτρης Παπανώτας: Βγάλτο μου. Να μου στέλνεις κι ένα μισθό εκεί.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Όχι, δεν έχω να σου στείλω κανένα μισθό. Να στον στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να στον στείλω.

Λίγο αργότερα η ένταση φούντωσε ακόμα περισσότερο

Τίνα Μεσσαροπούλου: Δημήτρη μου, το μόνο που δεν μας είπες αυτή τη στιγμή είναι να παραιτηθεί ο κύριος Μητσοτάκης γιατί απλούστατα δεν πέτυχε την αυτοδυναμία κι έχασε πέντε έδρες. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που δεν έχεις πει.

Δημήτρης Παπανώτας: Με συγχωρείς, αλλά καλά λέω για το IQ καμιά φορά. Βγήκε από αυτά που είπα εγώ αυτό το συμπέρασμα;

Τίνα Μεσσαροπούλου: Άκου να δεις, με το δικό μου το IQ δεν θα παίξεις εσύ. Είναι η δεύτερη φορά που το λες.

Δημήτρης Παπανώτας: Ούτε εσύ θα βάζεις στο στόμα μου λόγια.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Εγώ δεν σου είπα τίποτα για IQ

Δημήτρης Παπανώτας: Είπα εγώ να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης;

Τίνα Μεσσαροπούλου: Το αφήνω εδώ αυτό. Κοίτα το δικό σου ΙQ.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή εμείς τσακωνόμαστε πιο έντονα και διαφωνούμε απ’ ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που ο ένας συνεχάρη τον άλλον».

«Δεν τσακωνόμαστε» της επεσήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας με την παρουσιάστρια να του τονίζει πως: «Όχι, δεν τσακωνόμαστε. Λέει ο ένας τον άλλον χαζό, ο ένας τον άλλον άσχετο, ο ένας στον άλλον ότι δεν ξέρει ιστορία. Δεν τσακωνόμαστε».

«Δεν έχετε καταλάβει καν τι σας λέω» επέμεινε ο Δημήτρης Παπανώτας με την Τίνα Μεσσαροπούλου να περνάει ξανά στην επίθεση σημειώνοντας: «Εσένα το IQ σου είναι πολύ υψηλό κι εμείς είμαστε πάρα πολύ χαζοί».