Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και τα όσα έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Οι ισορροπίες στην Κόκκινη ομάδα έχουν διαταραχθεί για τα καλά ενόψει της πρώτης ασυλίας. Η ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους υπόλοιπους χτυπά κόκκινο.

«Ο Τάκης ξεκίνησε μια κουβέντα για τον αγώνα που έρχεται ότι πρέπει να φέρνουν νίκες, διαφορετικά δεν θα κερδίζουμε. Κάτι το οποίο δεν ακούστηκε καθόλου καλά σε κανέναν από εμάς» θα πει ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα του Survivor All Star.

Και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όμως δείχνει να έχει κουραστεί με τις συνεχείς εκρήξεις του Τάκη Καραγκούνια. «Αν ο Τάκης την τελευταία εβδομάδα είχε φέρει μια νίκη, δεν θα μιλούσε. Δεν θέλω να ακούω άλλο τις φωνές του Τάκη. Δεν θέλω να διαχειρίζομαι τα νεύρα του. Κουράστηκα» θα πει η παίκτρια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θεωρεί πως: «Παρέμεινε στο παιχνίδι, έχει νεύρα. Χάνει την ασυλία έχει νεύρα. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω. Η καλύτερη λύση είναι να μην απαντήσεις τίποτα».

Σοκ στον στίβο μάχης

Ο εκνευρισμός που επικρατεί στην παραλία αναμένεται να μεταφερθεί και στον στίβο μάχης όμως. Στον αγώνα για την πρώτη ασυλία ένα ματσάρισμα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη αρκεί για να σοκαριστούν οι συμπαίκτες τους. Η ένταση μεταξύ των δυο προκαλεί τη διακοπή του αγώνα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πού θα οδηγήσει αυτό τους δυο παίκτες. Φωνές, κατηγορίες και ένας τραυματισμός θα αφήσουν άφωνους τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star.

Ο νικητής της πρώτης ασυλίας

Μετά το σοκ ο αγώνας για την πρώτη ασυλία θα συνεχιστεί. Μόνο μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να πάει στο Συμβούλιο του Νησιού ασφαλής. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Αll Star Survivor, είναι η Κόκκινη.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καμία έκπληξη δεν θα προκαλέσει στους τηλεθεατές ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Τα spoilers αναφέρουν πως ο πρώτος που θα βγει στον τάκο αναμένεται να είναι ο… βετεράνος Σπύρος Μαρτίκας.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.