Αδιανόητος καυγάς ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής του Open για τις Εκλογές 2023. Πρωταγωνιστές του καυγά ήταν ο Ευάγγελος Φανίδης, υποψήφιος βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» και ο Δημήτρης Μαύρος της MRB.

«Παρά την συκοφαντία, παρά τη λάσπη, παρά τη φίμωση, 4 ολόκληρα χρόνια από τα ΜΜΕ. Εμείς σταθήκαμε όρθιοι. Μπαίνουμε ενισχυμένοι στη Βουλή. Πάντως και κερδίσαμε και τους δημοσκόπους. Ήθελαν να μας πετάξουν εκτός Βουλής οι δημοσκόποι. Πριν λίγες μέρες τι μας δίνατε; Πέστε μας κύριε Μαύρo», είπε ο Ευάγγελος Φανίδης και ξεκίνησε ο χαμός.

«Είπατε ότι θα κάνετε μήνυση και στους δημοσιογράφους, στα συστημικά μέσα. Εσείς το είπατε» σχολίασε ο Δημήτρης Μαύρος με τον υποψήφιο βουλευτή να ρωτάει: «Είπα για μήνυση εγώ; Βάλτε το βίντεο να παίξει, λέει ψέματα».

Κάποια στιγμή, αγανάκτησε με τα όσα άκουγε και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης ο οποίος είπε σε έντονο ύφος «Για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι και οι δημοσκόποι. Εντάξει τώρα…».

Ο Νίκος Στραβελάκης προσπαθούσε απεγνωσμένα να ηρεμήσει τους καλεσμένους του και κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε στο πλευρό του Ευάγγελου Φανίδη.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων