Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να πάνε οι πολίτες στις κάλπες και το βράδυ της Παρασκευής (19/05), ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 τον Άδωνι Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ανδρέα Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε στον «αέρα» μέσω ζωντανής σύνδεσης από το δημαρχείο της Αθήνας.

Μόλις όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου καλησπέρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε… photobombing κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των πολιτικών του αντιπάλων.

«Κύριε Χατζηνικολάου βρίσκομαι στο δημαρχείο γιατί πριν από λίγο μια μεγάλη εκκρεμότητα έληξε. Υπεγράφη η σύμβαση του δήμου Αθηναίων με τον οριστικό ανάδοχο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά αλλά και για τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Μπακογιάννη έγινε σήμερα πραγματικότητα και φυσικά για όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εκείνη την στιγμή ο Κώστας Μπακογιάννης εισέβαλε στο πλάνο λέγοντας με χιούμορ: «Κύριε Χατζηνικολάου επιτρέπετε να κάνω photobombing».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Τζανάκοπουλου αλλά και του Ανδρέα Λοβέρδου.
«Αυτό τώρα έγινε τυχαία» αναφώνησε, αρχικά, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για να προσθέσει με χαμόγελο ο Ανδρέας Λοβέρδος πως «έγινε εντελώς τυχαία τώρα! Εντελώς τυχαία προ των εκλογών».

«Σούπερ! Σούπερ! Εμείς είμαστε νέοι, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Μπράβο! Μπράβο! Σκίσατε, μπράβο» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος και άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως «πραγματικά, τώρα, αυτό είναι πρωτοφανές! Θεατρική παράσταση».

«Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά, η γκρίνια τώρα σε τι οφείλεται;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης για να απαντήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Μπράβο! Μπράβο! Με το χαμόγελο στα χείλη! Χαρήκαμε πάρα πολύ. Είμαι έτοιμος να βουρκώσω γι’ αυτό μην το συνεχίζετε».