Με νέο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου – «Λυπάμαι που αισθάνθηκα έναν τέτοιον άνθρωπο φίλο μου» – αλλά και τα ερωτικά καλέσματα των παικτών στο τελευταίο Mystery Box της σεζόν εκεί όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλο έδωσε για μια ακόμη φορά ρέστα με ατάκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν Μπέη και ο βλαχοδήμαρχος Πορφύρης ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/5) το καινούργιο επεισόδιο του MasterChef 2023.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την καθιερωμένη βόλτα του από τους πάγκους.

«Πού είναι ο Δημήτρης; Τα παράτησε, έφυγε;». Ο «θείος Λεό» προσπάθησε να «ψαρέψει» από τον Μήτσο τι σκέφτεται να μαγειρέψει και, ρωτώντας τον πώς νιώθει που είναι στην τελική επτάδα, εκείνος απάντησε με έναν τρόπο, όχι πολύ… τηλεοπτικό.

«Σεφ, δεν ξέρω αν είναι τηλεοπτικό για να το πω αλλά έχω χ@@@στεί απ’ τη χαρά μου», είπε ο παίκτης.

Η αντίδραση του θείου Λεωνίδα ήταν άμεση λέγοντάς του: «Τηλεοπτικό πολύ δεν είναι αλλά θα κρατήσουμε το θετικό πρόσημο».

Γυναικεία υπόθεση το τελευταίο Mystery Box – Ποια κέρδισε;

Οι τρεις σεφ και κριτές κάλεσαν μπροστά τις προσπάθειες που τους έκαναν την καλύτερη εντύπωση στο Mystery Box. Η προσπάθεια της Μαρίας Λαζαρίδου τους άρεσε αρκετά, όπως κι αυτή του Νίκου Τράκα. Και στα δύο πιάτα ο Πάνος Ιωαννίδης βρήκε κάποιες αδυναμίες. Το πιάτο που επίσης ξεχώρισαν οι κριτές, ήταν αυτό της Μαρίας Μπέη, που άκουσε από τις καλύτερες κριτικές.

Έτσι η Λαζαρίδου, η Μπέη κι ο Τράκας βρέθηκαν ενα βήμα μπροστά διεκδικώντας το εισιτήριο για την τελική εξάδα. Πρώτος εκτός της διαδικασίας βρέθηκε ο Νίκος κι έτσι τη νίκη έμειναν να διεκδικούν οι δύο Μαρίες του διαγωνισμού.

«Μεταξύ των δύο προσπαθειών το εισιτήριο για την εξάδα παίρνει η προσπάθεια της… Μαρίας Μπέη», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την παίκτρια να αισθάνεται ανακουφισμένη.

Αφού επισήμανε τις αστοχίες που είχε το πιάτο της, ο «Θείος Λεωνίδας» της έδωσε πολλά συγχαρητήρια. «Παιδιά μπράβο σε όλους», είπε ο σεφ και κριτής.