Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στο MasterChef 2023 αυτή τη φορά ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Λαζαρίδου. Ο νικητής του Silver Award και των 10.000 Ευρώ, ο οποίος μετά τον Γιώργο Πορφύρη άνοιξε τις προηγούμενες εβδομάδες μέτωπο και με τη Μαρία Μπέη – με τις φήμες να τους θέλουν το ζευγάρι του φετινού τελικού – βρήκε νέο αντίπαλο από τους παλιούς διαγωνιζόμενους στο πρόσωπο της Μαρίας Λαζαρίδου.

Στην έναρξη του επεισοδίου της Δευτέρας (15/5) είδαμε τη Μαρία Λαζαρίδου να συζητά με τη Μαρία Μπέη και τον Γιώργο Πορφύρη σχετικά με τα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο συμπαίκτης τους προς το πρόσωπο της πρώτης κατά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι.

«Βλέπω το καινούργιο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου. Ο Νίκος κορόιδευε χωρίς λόγο τη Μαρία, γιατί ο Ηλίας Κιαζόλι δεν την ανέφερε στην αποχώρησή του σε αυτούς που ήθελε να πάνε τελικό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης.

«Από την τελευταία φορά που έγινε η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε και μαζί μου ο Νίκος χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα πολύ από κοντά του. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, πληγώθηκα γιατί νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί», περιέγραψε η Μαρία Λαζαρίδου.

«Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι, αν θες να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα ξαναβρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, δεν το έχω ανάγκη», τόνισε επίσης η παίκτρια του MasterChef.

«Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δε με ενδιαφέρει, πραγματικά. Λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου», επισήμανε κλείνοντας.

Το τελευταίο Mystery Box του MasterChef 2023 είναι γεγονός

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το καθιερωμένο Mystery Box, για την ακρίβεια το τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους τόνισε επίσης πως θα είναι η τελευταία εβδομάδα κανονικής ροής και από την επόμενη θα υπάρξουν αλλαγές.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τη δοκιμασία, οι κριτές ζήτησαν να πουν οι παίκτες δυο λόγια στα Mystery Boxes, με τα ερωτικά καλέσματα να προκαλούν άφθονο γέλιο.

Μεταξύ άλλων, ο θείος Λεωνίδας παρομοίασε την Μαρία Μπέη ως Κιμ Καρντάσιαν, τον Πορφύρη ως βλαχοδήμαρχο και έκανε και λογοπαίγνιο με τον Τράκα λέγοντάς του ότι έχει γλιτώσει πολλές φορές …. παρά τρίχα κι ας μην έχει ούτε μια στο κεφάλι του!