Για τις δυσκολίες της μητρότητας, αλλά και για τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της, μίλησε η Νικολέττα Ράλλη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της δημοσιογράφου στο Youtube. Η γνωστή παρουσιάστρια, πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση, για την περίοδο αμέσως μετά τη γέννα, όταν απευθύνθηκε σε ψυχίατρο ζητώντας φαρμακευτική αγωγή.

«Ψυχολογικά, με επηρέασε πολύ ο ερχομός του παιδιού. Με μαύρισε πάρα πολύ. Μετά τους έξι μήνες ξεκίνησα και τα χάπια. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα: “Κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο, ότι κάθε μέρα γύρω στις 15:30 μ.μ. μου έρχεται μαυρίλα”. Δεν ξέρω αν είχα πρόβλημα ή αν είχα πανικοβληθεί, αυθυποβληθεί. Πήρα τα χαπάκια μου και το ευχαριστήθηκα.

Δεν μου έκανε κάποια διάγνωση. Μου απάντησε πως ήταν φυσιολογικό όλο αυτό, με την μητρότητα, τον εγκλεισμό γιατί ήμουν και σε ένα μαιευτήριο που θύμιζε ΚΑΤ», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη, καθώς η περίοδος της γέννας συνέπεσε με το lockdown στην Ελλάδα.

«Ήταν σκοτεινό, χωρίς φωνές, λουλούδια, χωρίς τίποτα. Καμία σχέση με τα μαιευτήρια που πήγαινα να δω φίλες μου. Την περίοδο που γέννησα, απαγορεύονταν τα πάντα, οι επισκέψεις, μόνο ο άντρας μου ο Μιχάλης ήταν εκεί, η μαμά μου σκέψου δεν ήρθε. Λουλούδια δεν μου στείλανε. Πήρα την αγωγή για έξι μήνες περίπου. Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες το πρόβλημά μου το έσβησαν τα χάπια ή αν το ξέχασα, επειδή δεν είχα χρόνο να το σκέφτομαι», εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ότι της έγινε διάγνωση για παράλυση φωνητικών χορδών και πως μάλιστα ο γιατρός της είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει.

«Εγώ που νόμιζα ότι πιάνω την πέτρα και τη λυγίζω, τα… χρειάστηκα. Λίγο μετά τον θηλασμό, έπαθα παράλυση φωνητικών χορδών με γνωμάτευση ότι μάλλον δεν θα ξαναμιλήσω. Μάλλον από την επισκληρίδιο. Βρήκα μία ειδικό φωνοθεραπεύτρια, μου είπε να κάνω στο σπίτι κάποιες ασκήσεις και σιγά-σιγά επανήλθε κανονικά το θέμα», περιέγραψε η Νικολέττα Ράλλη.