Στη σκηνή του J2US βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου, η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast στην πλέον διαφορετική τους εμφάνιση ως τώρα στο μουσικό σόου του Alpha. Και αυτό συνέβη μιας και το διαγωνιζόμενο ζευγάρι αποδέχθηκε την πρόκληση να ερμηνεύσει τα… «Καγκέλια» που όλοι γνωρίσαμε από την Γωγώ Τσαμπά.

Ακόμα και σε αυτή την σκηνική προσπάθεια, όμως, η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast κατάφεραν να κερδίσουν τις θετικότερες εντυπώσεις και να αποσπάσουν μόνο 10αρια από την κριτική επιτροπή του J2US. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να πειράξει με χιούμορ την νεαρή ηθοποιό και χορεύτρια που στάθηκε κατάξανθη μπροστά της.

«Είστε πολύ καλοί και ήταν ωραίο που σας είδαμε και σε κάτι διαφορετικό! Μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Και εσύ… μη σε ξαναδώ να μπαίνεις στο καμαρίνι μου και να μου κλέβεις τις περούκες, αλίμονο σου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του J2US λίγο πριν ολοκληρώσει την κριτική της.

«Ποιος στο είπε; Ποιος; Είχα πει να μην στο πούνε, ρε Δέσποινα! Αυτή ήταν η τελευταία φορά, συγγνώμη» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, η Λουίζα Πυριόχου στο νέο live του J2US που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha.