Άλλο ένα εκρηκτικό επεισόδιο My Style Rocks προβλήθηκε την Πέμπτη (4/5) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου στην Emilia Vodos φαίνεται πώς άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και οι παίκτριες αποφάσισαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους κάτι που έφερε αρκετές εντάσεις στο πλατό.

Όπως αποκάλυψε η παίκτρια που στο κόνσεπτ της πήγαινε σε συνάντηση με τους 17χρονους fan της, ο πατέρας της έχει λόγο για τα look της και γι’ αυτό αποφεύγει να του τα δείξει πριν εμφανιστεί στο παιχνίδι. Ανέφερε επίσης ότι ακούει πολύ τι της λέει ο μπαμπάς της και από την αρχή της είχε πει να προσέχει δύο συγκεκριμένα κορίτσια και βγήκε αληθινός!

«Μου είχε πει ο μπαμπάς μου στις αρχές του παιχνιδιού να προσέχω δύο κορίτσια, όχι στιλιστικά, αλλά αλλά από θέμα χαρακτήρα. Η μία είναι εδώ, η άλλη έχει φύγει. Η μία είναι η Νικόλ και η άλλη είναι η Ρέινα», δήλωσε αρχικά η Emilia.

«Εμένα ο μπαμπάς σου από που με ξέρει δηλαδή;», είπε απορημένη η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

«Έπεσε μέσα ο μπαμπάς. Θεωρώ ότι όταν μπήκα εδώ μέσα είχα άλλη άποψη για τη Νικόλ και την είχα υποστηρίξει στην αρχή αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Πλέον έχω προσπαθήσει να κρατήσω μια ισορροπία αλλά είδα πράγματα… Σταμάτησα να την εμπιστεύομαι τη Νικόλ, είναι συμπαίκτριά μου και απλά την σέβομαι», είπε μεταξύ άλλων η Emilia Vodos.

«Απλά δεν σου κάνω τα χατίρια Emilia. Μου έχουν στείλει μηνύματα και φίλες σου απέξω και μου έχουν πει να σε προσέχω γιατί τα ίδια έχεις κάνει και σε αυτές», της είπε στη συνέχεια η Νικόλ.

Τους τρέλανε όλους η Όλγα κάνοντας κάμψεις στο πλατό

Δεν πίστευε στα μάτια της η Κατερίνα Καραβάτου με αυτά που την περίμεναν στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) στον διαγωνισμό μόδας. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τις fashionistas, οι οποίες στη συνέχεια περίμεναν την βαθμολογία των συμπαικτριών τους για τα outfit που επέλεξαν να παρουσιάσουν στο πλατό.

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της Όλγας Κοτλίδα, η οποία δεν δίστασε να κάνει κάμψεις στο πλατό «για να ξεμουδιάσει», βάζοντας μάλιστα την Κατερίνα Καραβάτου να μετράει.

Όταν ήρθε η ώρα να βαθμολογηθεί η Όλγα από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks, ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη. Η διαγωνιζόμενη στο κόνσεπτ της πήγαινε σε αφιέρωμα για punk μπάντες.

Ο γνωστός σχεδιαστής θεώρησε πως δεν έπρεπε να σχολιάσει το look της, αφού δεν είναι ανάλογο για το σημείο που βρίσκεται ο διαγωνισμός. Η Όλγα δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Γιατί τα λέτε αυτά κάθε φορά που είμαι εγώ εδώ;», ενώ αισθάνθηκε αδικημένη από τα σχόλια.

Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε πως στιλιστικά, η εμφάνιση της Όλγας δεν είναι σωστή, όπως και άλλων κοριτσιών. Αφού δεν κατάφεραν να αναδείξουν με τα ρούχα τους το επίπεδο του My Style Rocks.