Η διάσημη δοκιμασία του τοίχου επέστρεψε στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/4) στο MasterChef και χάρισε στιγμές απείρου κάλλους και άφθονο γέλιο τόσο στο πλατό όσο στο τηλεοπτικό κοινό. Οι τρεις σεφ επιδόθηκαν αρχικά στον γνωστό γλωσσοδέτη «Μια πάπια, μα ποια πάπια; Μια πάπια με παπιά» αναλογιζόμενοι τα άδεια πιάτα του Τσίκιλη στην εν λόγω θρυλική δοκιμασία και την πάπια που τότε δεν είδαν και δεν έφαγαν ποτέ, βάζοντας μάλιστα στοίχημα μεταξύ τους για τον νικητή και… πεθαίνοντας στα γέλια με το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Ο Θοδωρής τώρα, υπαρχηγός της κόκκινης ομάδας με αρχηγό τον Πορφύρη εκνεύρισε τους πάντες με τα ουρλιαχτά του και ακούστηκαν επικά σχόλια για τις άναρθρες κραυγές του «Είναι σε περίοδο αναπαραγωγής, ψάχνει το άλλο του μισό», «Νιώθω λες και βλέπω έναν βοσκό να φωνάζει τα πρόβατα».

Οι παίκτες με τον τοίχο ανάμεσά τους έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να συνεννοηθούν… αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μάταια.

Φυσικά με τόση οχλαγωγία και πίεση δεν έλειψαν και τα μαγειρικά λάθη, πέρα από εκείνα στο στήσιμο των πιάτων σερβίροντας στους κριτές σχεδόν ωμό ψάρι…

Η στιχομυθία μεταξύ Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Σωτήρη Κοντιζά στην δοκιμασία του ορεκτικού της μπλε ομάδας έφερε ξανά στην… επιφάνεια τον ατακαδόρο «Θείο Λεό».

Ξεκινάμε με το πρωτότυπο συμφώνησαν οι τρεις σεφ-κριτές του ριάλιτι μαγειρικής κι έπειτα άρχισαν να δοκιμάζουν και το… αντίγραφο. «Φαίνεται πως η σάλτσα έχει διαφορετικό χρώμα», εκτίμησε ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς συμφώνησε λέγοντας: «Στο αντίγραφο είναι πολύ πιο σκούρα» κι έπειτα σημείωσε: «Α, είναι “ζωντανό” το μπαρμπούνι» και τότε πετάχτηκε ο τρίτος της παρέας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και είπε: «Είναι σκληρό…» και απευθυνόμενος στον Σωτήρη Κοντιζά ανέφερε: «Έφαγες ρε γλάρε;» μ’ εκείνον να κάνει μια γκριμάτσα πως προσπαθεί να καταπιεί σαν το πτηνό και τότε όλοι άρχισαν να γελάνε ασταμάτητα μέχρι δακρύων ώσπου σε κάποια στιγμή ο Κουτσόπουλος διέκοψε και του είπε: «Μάσα πρώτα ε…».