Μια «κόκκινη γραμμή» τράβηξαν στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, η Κατερίνα Στανίση και ο Παντελής Τουτουντζής στη νέα τους σκηνική εμφάνιση. Αμέσως μετά το πέρας του τραγουδιού, ωστόσο, η λαϊκή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την ιστορία πίσω από την παρελθοντική συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η μεγάλη της επιτυχία με τίτλο «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε» την οποία και ερμήνευσαν στο J2US, λίγο νωρίτερα, ο Μπο με την Εύη Δρούτσα. Έτσι, έπειτα από σχετική παρότρυνση της Καίτης Γαρμπή, η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε πως εμπιστεύθηκε τον Νίκο Καρβέλα για να της γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στανίση τόνισε πως «καλά, με τον Καρβέλα είχαμε πολλά! Κάπου ανταμώσαμε και μου λέει, λίγο πριν φύγω, «είδες πως την έκανα την Βίσση;». Φεύγοντας και γω του απαντάω, «συγνώμη κύριε, η Βίσση ήταν, δεν την έκανες εσύ». Μου λέει ένα «τι είπες;» και έτσι έγραψε το τραγούδι. Εκείνος ήταν βέβαια από άλλο είδος και εγώ ήμουν από άλλο είδος, αλλά ήθελε να γράψουμε τραγούδια».

«Πως να του δώσω, όμως, εγώ τώρα να καταλάβει τι θέλω; «Του λέω, «άκου να σου πω! Όταν θα γράφεις τραγούδια για μένα, θα θυμάσαι τον Στράτο Διονυσίου με… γυναίκα! Να μην το πω τώρα αλλιώς, δεν κάνει» συμπλήρωσε η λαϊκή τραγουδίστρια με την κριτική επιτροπή να ξεσπά σύσσωμη σε γέλια και ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης να επιχειρεί να την συγκρατήσει στην τηλεοπτική τάξη. «Όχι, καλέ! Μην έχουμε και το ΕΣΡ» αναφώνησε ελαφρώς τρομαγμένος για να συνεχίσει η Κατερίνα Στανίση την ιστορία της.

«Και τι έκανε λοιπόν εκείνος; Μετά πήγε σε μια βραδινή εκπομπή και το είπε όπως το είπα εγώ! Με κυνήγαγαν όλα τα κανάλια, ξεφτιλίστηκα, άστα» τόνισε, με χιούμορ, η Κατερίνα Στανίση στο πλατό του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.