Ατομικές μονομαχίες αντί για ομαδική δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (6/4) του MasterChef 2023. «Μαγειρεύετε σε ατομικό επίπεδο. Ο καθένας για τον εαυτό του. Επτά ζευγάρια. Επτά μαγειρικές δοκιμασίες. Επτά νικητές. Επτά νικημένοι. Επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες και ο Γιώργος Πορφύρης πριν ανέβει στον εξώστη έπρεπε να ορίσει τα ζευγάρια και τις κατηγορίες βάσει των οποίων θα μαγείρευαν.

Ο παίκτης όπως δήλωσε στην κάμερα ήθελε να διασκεδάσει τους τηλεθεατές και έβγαλε τους… εχθρούς Μπέλλο και Κιαζόλι σε «μονομαχία», σε ένα deja vu για τους συγκεκριμένους διαγωνιζόμενους.

Κι αν το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στο battle Ηλία Κιαζόλι – Δημήτρη Μπέλλου και η περίφημη ατάκα «αν χάσεις, τα χάνεις όλα» της Μαρίας Μπέη ξανακούστηκε, μια άλλη μονομαχία παραλίγο να στοιχίσει ένα δόντι σε έναν κριτή.

Ο λόγος για την μαγειρική αναμέτρηση του Μότο Μότο με τον Άγγελο Τσιγκάκο. Οι δυο διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε ένα πιάτο με στρείδια.

Το αποτέλεσμα όμως που παρουσίασε ο Άγγελος στους τρεις κριτές του MasterChef, κάθε άλλο παρά το αναμενόμενο ήταν. Και αυτό μιας και ο Πάνος Ιωαννίδης πέτυχε ένα σκληρό κομμάτι το οποίο και παραλίγο, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε, να του στοιχίσει το δόντι του.

«Κομμάτι! Σοβαρό κιόλας κομμάτι! Παραλίγο να μου πληρώσεις σφράγισμα, ε; Ευτυχώς δεν έσπασε» αναφώνησε ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της προσπάθειας του Άγγελου Τσιγκάκου.

«Συγγνώμη σεφ» πρόδωσε, εμφανώς αμήχανος, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

«Πάντα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να γίνει και η ατυχία» συμπλήρωσε ο 33χρονος διαγωνιζόμενος στην κάμερα του MasterChef.