Οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks φαίνεται πως έχουν γίνει αρκετά προβλέψιμες όσον αφορά τις βαθμολογίες αφού έχουν δημιουργηθεί αρκετές κλίκες. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό και από τους κριτές που έρχονται αντιμέτωποι με τσακωμούς μπροστά τους ανάμεσα στις παίκτριες για «μαγειρέματα» και… αλλοίωση στους βαθμούς, ανάλογα με τις φιλίες και τις έχθρες που έχουν δημιουργηθεί στο σόου.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (6/4) ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισε να ρίξει το «φαρμάκι» μου με δόση χιούμορ και όσες αφορά το κατάλαβαν στο έπακρον!

Κατά τη διάρκεια της βαθμολόγησης της Emilia Vodos σχολίασε την εύνοια που υπάρχει από Σελένη και Βασιλική όταν βαθμολογούν την συγκεκριμένη παίκτρια.

«Εκτός πια εάν τα κορίτσια εκεί άκουσαν για το χειμωνιάτικο leather concept και αποφάσισαν να βοηθήσουν η μία την άλλη. Και δεν το λέω μόνος μου αυτό, είναι μια κουβέντα που την κάναμε μεταξύ μας. Όπα, σου βάζω δύο. Κάποια κορίτσια όταν βγαίνει η Emilia ή κάποιες άλλες δεν χρειάζεται να γυρίσουν την καρδούλα μωρέ, αφού ξέρουμε τι βαθμό θα βάλουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά στη συνέχεια έμελλε να ξαφνιαστεί και να πονηρευτεί παράλληλα, καθώς από την πλευρά των παικτριών δεν γίνονται όλα… αθώα, όπως φαίνεται, και στο όνομα της συμπάθειας και της αντιπάθειας.

«Αλλάξανε πελάτες, καινούργιες συμφωνίες;»

Με ένα απρόσμενο και έξω από τα συνηθισμένα, για την ίδια, look ήρθε η Ειρήνη Καζάκη στην πασαρέλα του My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (6/4) με μοναδικό στόχο, ασφαλώς, να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τις συμπαίκτριες της, Ο Δημήτρης Σκουλός, όμως, κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκε από αυτή την ενδυματολογική επιλογή, παραξενεύτηκε και πέταξε αιχμές και… καρφιά στον αέρα του ριάλιτι μόδας για αυτή την απρόσμενη αλλαγή που έβλεπε εμπρός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε με νόημα στην Κατερίνα Καραβάτου πως «αλλάξανε πράγματα όσο λείπουμε εμείς! Κάτι συμβαίνει πίσω, κάτι γίνεται αλλιώς… Βλέπω αλλάξανε χέρια, πελάτες, lip gloss… Κάτι συμβαίνει! Άλλους βαθμούς βλέπω, τι συμβαίνει; H Αιμιλία έβαλε πέντε και κάνει ότι κοιτάζει αλλού» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τι έχουμε; Τίποτα καινούργιες συμφωνίες και δεν το γνωρίζω; Μήπως διαφημίζεις τα lip gloss εσύ, Αιμιλία, αντί για την Νικόλ;» συμπλήρωσε ο φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks. «Όχι, δεν διαφημίζω εγώ κανένα lip gloss! Δεν έχω ανάγκη να διαφημίσω! Δεν είμαι infuencer ή blogger ή κάτι. Τώρα κάνω κάποια πράγματα και είναι της κολλητής μου το give away στα social media. Όπως και όσες έχω στηρίξει μέχρι τώρα είναι φίλες μου χρόνια, όχι τώρα» αποκρίθηκε η διαγωνιζόμενη, η οποία όταν τις προάλλες κρίθηκε αυστηρά και σχολιάστηκε από τους κριτές για τη συνεργασία της με fashion bloggers εκ των οποίων κάποια ονόματι Στέλλα – φέρνει σεταρισμένα ρούχα από τις φωτογραφήσεις τους – υπήρξε κάθετη στην απάντησή της «Θα συνεχίζω να συνεργάζομαι και να φέρνω ρούχα της».

«Δεν ξέρω, όλα αυτά μου κάνουν περίεργα! Ξαφνικά αλλάζουν εδώ, δείχνει να συμφωνεί η Νικόλ χωρίς να ξέρω τίποτα εγώ και αλλάζουν συνέχεια οι ισορροπίες. Βλέπω διάφορες βαθμολογίες που δεν μπορώ να δικαιολογήσω, αλλά κάτι περισσότερο ξέρετε εσείς, κάτι συμβαίνει που εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.