Μικρή ένταση επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (06/04) με αφορμή τους… μονολόγους. Μια ατάκα που είπε η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να πάρει… φωτιά.

«Μου είχε πει ένας πολιτικός μια φορά “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;”. Και του λέω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και να πεις ότι θέλεις”. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση, απάντηση. Δεν είναι μονόλογος, απαγορεύεται» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου του σχολίασε πως: «Κι εμείς κάνουμε μονολόγους, πάντως».

«Μαρία μου, άκου να σου πω γιατί είσαι καινούργια και μου τη… βαράς με αυτάς που λες. Εγώ θα κάνω τους μονολόγους και αυτό το μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω αλλάζει κανάλι» της τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης και η συμπαρουσιάστρια του σχολίασε πως: «Δεν είπα κάτι διαφορετικό».

Ο Γιώργος Παπαδάκης όμως είχε ήδη «φουντώσει» και της απάντησε ότι: «Είπες ότι “και εμείς κάνουμε μονολόγους” και μου το είπες με… Η απάντησή σου ήταν σε αυτό που έλεγα για τους πολιτικούς;».

«Ναι. Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, μπορούμε να κάνουμε μονολόγους» απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης πέταξε το «καρφί» του λέγοντας: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε».

«Ούτε στον ΣΚΑΙ τα κάναμε» δικαιολογήθηκε η δημοσιογράφος και ο Γιώργος Παπαδάκης επέμεινε πως: «Τα κάνατε, τα κάνατε».

«Δεν τα κάναμε, δεν μας παρακολουθούσες μάλλον τότε» συνέχισε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης της τόνισε ότι: «Σας παρακολουθούσα».