Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος!» του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνιας που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (29/3) από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και μίλησε την προσωπική της ζωή, αλλά και την καριέρα της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» στάθηκε μεταξύ άλλων και στο μήνυμα που έστειλε μια γυναίκα στο σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Είναι πιο άσχημο αυτό που γίνεται, από αυτό που κάνουμε και γελάμε. Δεν γελάμε με τους ανθρώπους, αλλά με ανθρώπους που έχουν θράσος. Απάντησα, εξαφανίστηκαν τα προφίλ, άλλαξαν τα ονόματα, τα domain. Το μήνυμα δεν έλεγε κάτι. Ήταν μια φωτογραφία που θεωρώ ότι αδικούσε και το ίδιο το κορίτσι που την έστελνε. Δηλαδή εγώ θα την ξαναέβγαζα, αν την έβλεπα» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Εκείνη την στιγμή πας στοχευμένα και ξέρεις ποιος είναι αυτός που στέλνεις. Νέο κορίτσι, όμορφο, σαν τα κρύα νερά, τι δουλειά έχεις να στείλεις την φωτογραφία αυτή σε έναν παντρεμένο με παιδί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το κάνουν επάνω στον χαβαλέ. Δεν θα κάνω σκηνές. Καταρχήν έχω φοβερή εμπιστοσύνη στον Θοδωρή κι είναι ένας άνθρωπος, που αν τον γνωρίσεις, ξέρεις και την ποιότητά του και τις αρχές του. Στενοχωριέμαι και με θλίβει να μην υπάρχει σεβασμός. Με προβληματίζει».

«Πήγαινα γονυπετής για να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

Στο κεφάλαιο καριέρα, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε και στην εποχή που έκανε την εκπομπή «Πρωινός Καφές». «Βρισίδια… Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη κι έδιναν. Δεν ξέρω. Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχα πάει στον Μίνωα Κυριακού, γονυπετής και τον παρακαλούσα να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου έλεγε κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Κάνεις μια επιτυχία αυτήν την στιγμή, είναι λογικό και θα περάσει. Πατρική φιγούρα. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το δικό κέντρο ελέγχου δεν ήταν δυνατό ακόμα. Μιλώ με όλους αυτούς κανονικά και κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε και για το bullying που δεχόταν εκείνη την περίοδο: «Το είχα υποστεί γιατί ήμουν ένα κορίτσι 27 ετών, που βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Πρωινό Καφέ, τον οποίο έκανε πριν η “βασίλισσα” Ελένη Μενεγάκη μέχρι τότε κι ουσιαστικά αυτό ενοχλούσε. Ποια είναι αυτή; Γιατί αυτή κι όχι άλλη; Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι. Έπρεπε να πληρωθεί το τίμημα της τύχης αυτής. Να το παρομοιάσω με κάτι πιο φρέσκο; Δεν θέλω να δανειστώ το όνομά της γιατί είναι πολύ γλυκό κορίτσι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Εξήγησέ μου τον λόγο που Ιωάννα Μαλέσκου έχει φάει αυτήν την λάσπη;».

Παραμένοντας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα της, έκανε και μια αποκάλυψη: «Είχα πάει οργανωμένη σε μία ομιλία με δημοσιεύματα και αποσπάσματα εκπομπών, με οπτικοακουστικό υλικό – επειδή κρατούσα ηλεκτρονική αποδελτίωση – για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχα δεχτεί γιατί μου αρέσει να αποδεικνύω αυτά που λέω και θα στήριζα τα λεγόμενά μου απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εμπλεκόντουσαν σε αυτό είναι εν ενεργεία. Είχα δώσει μία συνέντευξη στο Nitro και είχα μιλήσει για την ψυχανάλυση και μετά η συνέντευξη έγινε θέμα και ο τίτλος ήταν “Φέρτε τον ζουρλομανδύα”. Δεν έπαιξα το απόσπασμα γιατί θα άνοιγα κεφάλαια με συναδέλφους που δεν θα ήθελα. Λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ανοιχτά την ψυχοθεραπεία. Εκείνες τις εποχές έπεφταν κορμιά, ήταν μηνύσιμα όσα ακούγονταν. Δεν έκανα καταγγελία γιατί υπήρχε το “δεν χτυπάς το σινάφι”».

«Όταν μου πρότεινε ο Σταμάτης Μαλέλης την “Πρωινή Μελέτη” κάποιοι θεώρησαν ότι θα πάρω το αίμα μου πίσω. Δεν το έκανα ποτέ όσες φορές έπεσα πάνω σε άνθρωπο που είχα ράμματα για τη γούνα του», είπε.

«Παλιά ήμουν μίζερη»

Η Ελεονώρα Μελέτη, επίσης, αποκάλυψε ότι σε αυτή την περίοδο της ζωής της βρίσκεται στα καλύτερά της και γι’ αυτό ευθύνονται ο σύζυγός της και η κόρη τους. «Είμαι σε καλή φάση, παλιά ήμουν miserable. Είναι ο άντρας μου πολύ αισιόδοξος, δεν είναι μίζερος. Το παιδί σου δίνει χαρά, δεν έχω λόγους να μην είμαι καλά». Αποκάλυψε δε πως σπουδάζει ψυχολογία.

Η οικογένειά της είναι για εκείνη η απόλυτη προτεραιότητα. Η καθημερινότητα με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα είναι το μεγαλύτερό της επίτευγμα και η πηγή ευτυχίας για εκείνη. Μιλώντας για την κόρη της ανέφερε πόσο καλό παιδί είναι ενώ αποκάλυψε και το πώς έπεισε τον σύζυγό της να της βγάλουν ως δεύτερο όνομα το «Ωκεανίς». Με τον Θοδωρή Μαροσούλη είναι φουλ ερωτευμένη αφού όπως δήλωσε η ίδια είναι «ερωτεύσιμος ο μπαγάσας».