Σε μία νέα δοκιμασία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του Master Chef στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/3) με τον Γιώργο Πορφύρη ως νικητή της ομαδικής δοκιμασίας να μοιράζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

«Θα παίξει πολύ ύπουλα» – «Είναι χειριστικός, θα κάτσει λίγο ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει» άρχισαν να τον κράζουν εκ νέου οι συμπαίκτες του για τις επιλογές του και εκείνος αφού έδωσε… ρεπό στον εαυτό του και αποφάσισε να μην μαγειρέψει , ανέβηκε στον εξώστη και διάβαζε βιβλίο ψυχολογίας – «Μπας και καταλάβω τι υπάρχει στο μυαλό τους».

Ο Ηλίας Καζιόλι έπαθε Ηλία Ψινάκη βλέποντας τα κρέατα του Box – «Έχω πρόβλημα υγείας καρδιακής κυκλοφορίας…»

Συμβουλές για σεξουαλική διέγερση έδωσε τώρα ο Ηλίας Κιαζόλι μέσα από το MasterChef και κάπου εκεί θυμήθηκε ότι στο παρελθόν είχε συναγωνιστεί στον διαγωνισμό με τον Δημήτρη Μπέλλο και με βασικό υλικό το αγγούρι.

«Μου αρέσει πιο πολύ η υγιεινή ζωή τα τελευταία χρόνια, έχω καλύτερες αποδόσεις σε πολλά πράγματα στην ζωή μου. Όπως σεξουαλικά, είμαι σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι παλιά. Να τρώτε πρασινάδες κι υγιεινά γιατί θα δείτε μεγάλα και τρομερά αποτελέσματα στις σεξουαλικές δυνάμεις, στην ευεξία σας και σίγουρα βοηθούν πάρα πολύ διεγερτικά» είπε αρχικά ο Ηλίας, δίνοντας «χρυσές» συμβουλές.

«Του Μπέλλου το αγαπημένο υλικό από αυτό το κουτί είναι το αγγούρι, όπως και το δικό μου. Είχαμε διαγωνιστεί κάποια στιγμή με τον Μπέλλο και τα αγγούρια του. Με κυνηγάει ακόμα το αγγούρι του Μπέλλου. Με έχει στοιχειώσει. Το “έφαγα” εγώ, όταν διαγωνιστήκαμε, αλλά δεν θέλω άλλο, βαρέθηκα. Θα ήθελα πραγματικά να φτιάξει η σχέση μου με το αγγούρι και τον Μπέλλο. Πρέπει να βρούμε μια καινούρια συνταγή να αξιοποιήσουμε το αγγούρι και να καταλάβει ο κόσμος ότι το αγγούρι είναι παρεξηγημένο» πρόσθεσε ο Ηλίας.

Οι περιπολίες του θείου Λεωνίδα στους πάγκους των παικτών και το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διατροφής τους

Όλοι οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 60 λεπτά για να μπορέσουν να βγάλουν εις πέρας ένα νόστιμο και εντυπωσιακό πιάτο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που είναι γνωστό πειραχτήρι αποφάσισε να κάνει μία βόλτα από τους πάγκους των διαγωνιζόμενων για να δει σε ποιο σημείο έχουν φτάσει.

Ωστόσο, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό! Θέλησε να μάθει και τι πρόγραμμα διατροφής ακολουθούν και διατηρούνται στη φόρμα τους.

Μάλιστα, ο Θοδωρής αποφάσισε να τον τρολάρει λέγοντάς του ότι είχε γίνει για λίγο vegan κάτι που άλλαξε άρδην και την επόμενη ημέρα έφαγε εφτά κιλά κρέας.