Η στιγμή που οι παίκτες θα «ανακατευτούν» και θα διαμορφωθούν δυο νέες ομάδες έφτασε. Την ερχόμενη Κυριακή στο Survivor All Star, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα ενημερώσει τους παίκτες πως πρέπει να μεταφερθούν στο χώρο του Συμβουλίου εκτάκτως καθώς πρέπει να τους κάνει κάποιες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» και του δημοσιογράφου Νίκου Παρτσώλη, Διάσημοι και Μαχητές θα ταραχθούν καθώς δεν γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το Συμβούλιο και τι ακριβώς θέλει να τους ανακοινώσει ο παρουσιαστής.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής (24/03), ο παρουσιαστής του Survivor θα ανακοινώσει στους παίκτες πως θα γίνει μίξη των δύο ομάδων, με άλλους παίκτες να χαίρονται αφού θα είναι πλέον με τους φίλους τους και άλλες παρέες να χωρίζουν.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, στην Κόκκινη ομάδα από εδώ και στο εξής θα βρίσκονται οι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Κωνσταντίνος Βασάλος και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Από την άλλη μεριά, τους Μπλε από εδώ και στο εξής θα αποτελούν οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλίας Γκότσης, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, Ελευθερία Ελευθερίου, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Πιλίδης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νικόλας Αγόρου, Ρία Κολοβού και Ελένη Χαμπέρη.