Η Μαρία Μπέη κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία έναντι του μαγειρικού της αντιπάλου Παναγιώτη Αυγενικού και επέστρεψε στο διαγωνισμό, τρία χρόνια μετά, με στόχο να τα κάνει όλα π@@@να, όπως είπε, να κλείσει το στόμα σε όσους έλεγαν ότι την προηγούμενη φορά παρέμεινε τόσο πολύ στον διαγωνισμό χάρις στον Δημήτρη Μπέλλο και να φτάσει αυτή τη φορά τον τελικό.

Η είσοδός της στο MasterChef έφερε εντάσεις και το παρελθόν ήρθε στην επιφάνεια. Το beef της με τον Ηλία Κιαζίλι επανήλθε στις μνήμες πολλών, ενώ και η ίδια με το «καλησπέρα»… έριξε το πρώτο της «χτύπημα» στον μάγειρα.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον νέο κύκλο του MasterChef η παλιά παίκτρια Μαρία Μπέη, έχει, λοιπόν, αναστατώσει φανερά το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Κάποιοι τη συμπαθούν, ενώ άλλοι όχι. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται η Πωλίνα και η Στέλλα, οι οποίες δε δίστασαν να δείξουν τη μεγάλη τους αντιπάθεια στη συμπαίκτριά τους.

Τη στιγμή που οι παίκτες χωρίζονταν με κλήρωση για την ομαδική δοκιμασία, η Στέλλα που ήταν στους Μπλε, παρακαλούσε να τραβήξει κόκκινο η Μαρία. Όπως και τελικά συνέβη.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα παίκτρια, η Πωλίνα είπε πως η Μαρία θεωρεί ότι είναι βασίλισσα.

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν attention! Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει, πόσο make up φοράει. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει σαν βασίλισσα και λέει “συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;’’», είπε η Πωλίνα.

Με τη σειρά της η Στέλλα άρχισε να αποκαλεί στην κάμερα του διαγωνισμού τη Μαρία «μαντάμ». «Θύμησέ μου ποια είναι η Μαρία; Α, η Μπέη! Εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί στο σπίτι, πέρασε αυτή σαν μαντάμ. Εμφανίστηκε αυτή, με ένα συνολάκι και πήγαινε αργά και με το μαλλί μπούκλα» είπε και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που δεν ήρθε αυτή να μου συστηθεί δε θα το κάνω εγώ».