Τo Mystery Box και ο περιορισμένος χρόνος χρήσης του μαχαιριού αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2023 στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας (27/2).

Για πρώτη φορά φέτος, επτά υποψήφιοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι επτά παίκτες, Μαρία, Παύλος, Παναγιώτης, Σταύρος, Βαγγέλης, Σέβα και Θεόδωρος, μπήκαν στην κουζίνα με τις μαύρες τους ποδιές και αιφνιδιάστηκαν με τη δοκιμασία αποχώρησης.

«Η διαδικασία δεν θα είναι ίδια με τις άλλες φορές», καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, δεν θα υπήρχε πιάτο για να αντιγράψουν, όπως συνηθίζεται, αλλά μαύρα κουτιά με τα… χθεσινά υλικά.

«Είναι σαν να σας δίνεται δεύτερη ευκαιρία στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box και ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι 45 λεπτά» τόνισαν οι κριτές.

«Εν δυνάμει, μπροστά μας έχουμε κάποιον που σήμερα μαγειρεύει για τελευταία φορά στον διαγωνισμό» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η Μαρία Μπέη μπήκε και αναστάτωσε το MasterChef – Η «επίθεση» στον Ηλία

Μία από τις πολυαναμενόμενες επιστροφές έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/2) στο MasterChef, αφού η Μαρία Μπέη γύρισε στον διαγωνισμό για να διεκδικήσει ξανά μία θέση. Η διαγωνιζόμενη κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Παναγιώτη, ο οποίος είχε την χειρότερη προσπάθεια στην Δοκιμασία Αποχώρησης και μόνο ένας από τους δύο θα συνεχίσει παρακάτω.

Κατά την είσοδό της τα σχόλια πήραν φωτιά κι ορισμένοι θυμήθηκαν στιγμές της από το παρελθόν, αλλά και την συνύπαρξή της με τον Δημήτρη Μπέλλο. Μεταξύ των σχολίων που ακούστηκαν από διαγωνιζόμενους του MasterChef ήταν: «Μπαίνει η Μαρία, η… Μπέλλου; Δεν ξέρω πως την λένε καν στο επίθετο. Μπαίνει η Μαρία Μπέλλου. Και σκάει η Μπέλλα. Ω Bella Ciao».

«Κοίταξα τον Ηλία (σ.σ. Κιαζόλι) γιατί είχαν ένα beef και της έλεγε “πώς είσαι έτσι, μήπως έχεις τρακάρει με κανένα τρένο; Ότι τον έχεις βάλει τον Δημήτρη στο βρακί σου” και τέτοια και λέω, αν μπει αυτή μέσα κλάφ’ τα Χαράλαμπε, θα γελά και το παρδαλό κατσίκι».

«Το Μαράκι μπήκε μέσα με πολύ τουπέ και νομίζει ότι είναι κάποια. Πιο μούφα παπούτσι δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου».

Η παίκτρια του MasterChef 4 μπήκε στο πλατό του MasterChef και έφερε τα πάνω – κάτω! Η Mαρία ήταν στον ίδιο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής με τον Ηλία Κιαζόλι και τώρα, θα συνυπάρξουν και θα συναγωνιστούν ξανά!

Οι δύο παίκτες είχαν κόντρα από παλιά και οι ατάκες τους είχαν γίνει viral στην ελληνική τηλεόραση με πιο χαρακτηριστική την ατάκα του Ηλία: «Η Μαρία είναι σαν να τράκαρε με το μετρό».

Έτσι, απόψε, με το που μπήκε στο πλατό, η Μαρία δεν έδειξε ιδιαίτερα φιλική με τον Ηλία που βρισκόταν στον εξώστη. Όταν εκείνος τη ρώτησε αν τον θυμάται, η Μαρία έκανε πως δεν άκουσε και επανέλαβε τον χαιρετισμό της στους υπόλοιπους παίκτες.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού, η Μαρία δήλωσε πως: «Από τη στιγμή που είναι ο Ηλίας στο σπίτι, έχω βρει σε ποιον θα δώσω το disadvantage!».