Ένα ακόμη Gala του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/2), στον ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά, στο θεματικό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, τρεις προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για το στυλ τους, τρεις γυναίκες fashion icons έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Ο λόγος για την Kim Kardashian, την Meghan Markle και τη Lady Gaga που έγιναν σημεία αναφοράς και έμπνευση για τις 9 διαγωνιζόμενες, οι οποίες έπρεπε να ετοιμάσουν looks που θα μπορούσαν υποθετικά να παρουσιάσουν οι τρεις διασημότητες σε κάποια από τις εμφανίσεις τους.

Με… λιγότερη επιτυχία από τις υπόλοιπες παίκτριες, όμως, κατάφεραν να προσεγγίσουν το συγκεκριμένο κόνσεπτ η Βασιλική Λιγνού και η Μάιρα Καμαριώτη. Οι δύο παίκτριες του My Style Rocks συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση η μεν πρώτη για τέταρτη φορά και η μεν δεύτερη για πρώτη φορά.

«Δεν υπάρχει υποστήριξη και αντικειμενικότητα. Εμείς που μπαίνουμε μέσα προσπαθούμε να φτάσουμε τα κορίτσια που βρίσκονται σε δυο σκάλες πιο πάνω. Οπότε το παλεύεις και προσπαθείς, βλέπεις μέρα με τη μέρα πως δουλεύει αυτό, προσπαθείς να φτάσεις αλλά μένεις… δυο σκαλάκια πιο κάτω και συνήθως την πληρώνει η καινούργια στην αποχώρηση» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μάιρα Καμαριώτη απευθυνόμενη στον Στέλιο Κουδουνάρη στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Έχοντας χωριστεί οι δυο άνδρες της κριτικής επιτροπής στα δύο, δίνοντας ο μεν Δημήτρης Σκουλός ψήφο εμπιστοσύνης στην Βασιλική και ο δε Στέλιος Κουδουνάρης στην Μάιρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εκείνη που θα είχε τον τελευταίο λόγο. «Θεωρώ ότι η Μάιρα έχει ταβάνι και το έχουμε φτάσει ενώ εσύ, Βασιλική προσπαθείς πάρα πολύ και το θέλεις πάρα πολύ να είσαι εδώ. Από τη στιγμή που είμαι εγώ σε αυτή τη θέση, να διαλέξω ποια παραμένει τελικά, νομίζω ότι αν και τέταρτη φορά εδώ σου αξίζει».

Αυτή η απόφαση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Μάιρα Καμαριώτη από το My Style Rocks.

Άφθονο «δηλητήριο» ανάμεσα στις… «χρυσές» κληρονόμους – «Θυμίζεις φτηνή απομίμηση….»

Η Μάιρα δεν είχε πείσει προηγουμένως ούτε τη Χριστιάννα, η οποία έχυσε δηλητήριο για τη συμπαίκτριά της λέγοντας πως το look της είναι μία φτηνή απομίμηση της Kim.

«Μάιρα, σίγουρα θυμίζεις, αλλά μια φτηνή απομίμηση της Kim Kardashian. Δεν το λέω αυτό με κακό τρόπο απλά είναι κάτι που σίγουρα δεν είναι της τωρινής εποχής, αλλά ούτε και μελλοντικά θα το έβλεπα. Μιλάω για όλα τα κομμάτια του look σου».

Και η Μάιρα δεν άργησε να σηκώσει το γάντι…

«Τι να απαντήσω τώρα στη Χριστιάννα αφού γενικά δεν έχει άποψη οπότε δεν την λαμβάνω και υπόψιν μου. Βάζει έναν βαθμό απλά με βάση αυτό που νομίζει γιατί της βάλαμε και το συνεχίζει. Έτσι, έχεις μάθει σε αυτό το μότο. Δεν θα κάτσω όμως να σταθώ άλλο, τελειώνει εδώ. Κρατάω τον βαθμό σου και όλα good. Δεν ασχολούμαι άλλο».

«Να πω κάτι; Λέει ότι δεν έχω άποψη και αυτό δεν είναι ωραίο να ακούγεται! Ας μας πει που το στηρίζει. Λέει ότι δεν έχω άποψη και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Φαίνεται ξεκάθαρα του κόμπλεξ σου αλλά τέλοσπαντων. Είναι ξεκάθαρο» ανταπάντησε η Χριστιάννα για να δώσει η Κατερίνα Καραβάτου συνέχεια στη ροή του Gala.