«Πρωτοσέλιδο» έγιναν στην καλύβα των Μπλε, τα ερωτικά προβλήματα του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου, με το Survivor All Star να αποκτά ενδιαφέρον για τους παίκτες.

Οι Μαχητές προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είχε σχέση με ποιον, με τον Ηλία Μπόγδανο να τα βάζει κάτω και να τα εξηγεί στον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του, δεν τον ενδιέφερε στο ελάχιστο ποιος ψηφίστηκε αλλά «ψοφά» για τα ερωτικά τρίγωνα των κόκκινων.

Έχοντας το βιονικό αυτί του Τάκη Καραγκούνια έμαθε ακριβώς το τι συνέβη και οι ατάκες του ήταν μία και μία!

Φαίνεται, μάλιστα πως το διασκεδάζει όσο κανείς. Αποκάλυψε δε, ότι παλιότερα έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τον Μάριο.

«Για εμένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χθες, απ’ όλο το συμβούλιο είχαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος. Τι με νοιάζει τώρα ποιος ψήφισε εκεί και ποιον, εγώ γι’ αυτά ψοφάω…

Έχει πολλή ίντριγκα η ιστορία, μου αρέσει. Βέβαια κι εγώ έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση πριν από χρόνια, εν αγνοία μου. Γινόντουσαν πολλά έξω που εγώ δεν τα ήξερα καν, οπότε μπορώ να καταλάβω την ψυχολογική κατάσταση του Πρίαμου, αυτή τη στιγμή» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα – «Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο έλεγα»

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας κέρδισε η κόκκινη ομάδα του Survivor All Star, με τον Νίκο Μπάρτζη να τους χαρίζει τον τελικό πόνο.

Και οι δύο ομάδες έδωσαν τα δυνατά τους προκειμένου να φτάσουν και στο flag race, με τους μπλε να μην φτάνουν στην πηγή να πιούν νερό.

Ο Μάριος επιμένει πώς από τη μία μέρα στην άλλη δεν μπορούν οι Μπλε να γίνουν «σούπερ ντούπερ ομάδα».

Μεταξύ άλλων, Μαριαλένα και Σάκης Κατσούλης «αρπάχτηκαν» μετά το τέλος του αγώνα, με την πρώτη να μην μπορεί να διαχειριστεί ότι ο σύντροφός της πρέπει να φωνάζει σε άτομο της ομάδας του όταν αγωνίζεται.

«Όταν παίζεις, δεν φωνάζω ποτέ στους παίκτες για να μην αποσυντονίσω τον συμπαίκτη μου. Θέλω μεν να κερδίσει ο συμπαίκτης μου, αλλά δεν θέλω να σε αποσυντονίζω γιατί με νοιάζει και η προσωπική σου νίκη, να είσαι εσύ χαρούμενος. Δεν φταις εσύ, η κατάσταση φταίει. Δεν σε κατηγόρησα Σάκη μου» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Μην με κατηγορείς. Δεν μπορώ να πω στα παιδιά, όταν βγαίνεις εσύ ότι δεν μιλώ… Εμένα πιστεύεις ότι δεν θέλω την προσωπική σου επιτυχία, ή είναι εύκολο αυτό που ζούμε; Εγώ στενοχωριέμαι. Το ξέρω ότι είναι έτσι το παιχνίδι… Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως» απάντησε ο Σάκης Κατσούλης στα παράπονα της Μαριαλένας.