Πρώτο θέμα συζήτησης στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζουν να αποτελούν οι μυστικές συναντήσεις της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη. Οι παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πως έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι οι συμπαίκτες τους συναντιόντουσαν κρυφά καθώς υπάρχουν υποψίες πως χάρασσαν την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στο reality.

Όπως φαίνεται και στο trailer για το επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (25/01), η Καρολίνα Καλύβα συνεχίζει να δέχεται τα «πυρά» των συμπαικτών της για τα κρυφά… ραντεβουδάκια με τον Μάριο Πρίαμο.

«Το γεγονός ότι δεν ήμουν στο παιχνίδι όταν γίνονταν αυτές οι συναντήσεις δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα από την στιγμή που το έθεσε ο Λιανός στο συμβούλιο, να πάρω γνώση του γεγονότος και να πω την αλήθεια. Δεν ξέρω αν δεν γίνονται πλέον αυτές οι συναντήσεις. Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί να συνεχίζονται» θα ακουστεί να λέει στην κάμερα του Survivor All Star o Κρις Σταμούλης.

Από την άλλη, η Καρολίνα Καλύβα, κάνει λόγο για θράσος του συμπαίκτη της. «Κρις, με τι αέρα έχεις έρθει. Θέλει να βγάλει τη δικιά του κακιά στρατηγική. Έχεις θράσος αγόρι μου» θα πει φανερά ενοχλημένη με το γεγονός ότι συζητιούνται οι συναντήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος έχει ξενερώσει από την έκταση που έχει πάρει το θέμα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στο trailer πετάει τα δικά του βέλη, κατά του Τάκη Καραγκούνια και κάνει μια σύγκριση του με τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ αναρωτιέται ποιος τελικά είναι καλύτερος στις… μαριονέτες εννοώντας τις στρατηγικές που ακολουθούν οι δυο συμπαίκτες του.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Διάσημοι και Μαχητές το βράδυ της Τετάρτης θα μεταφερθούν γι’ άλλη μια φορά στον στίβο μάχης και θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα να κερδίσουν και αναμένεται να μπουν στον στίβο μάχης με όλες τους τις δυνάμεις.

Οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες. Θα καταφέρουν να τις αφήσουν στην άκρη και να μπουν στον στίβο μάχης;

Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης με επηρεασμένη ψυχολογία καθώς έχουν σημειώσει σερί… ηττών. Αυτή τη φορά όμως το σερί θα σπάσει και αναμένεται να καταφέρουν τη νίκη από τους Διάσημους και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού χαμογελαστοί και με καλύτερη ψυχολογία.

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους τέσσερις παίκτες, στο τέλος του επεισοδίου θα αποχωρήσει από το Survivor All Star αφού πρώτα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Ποιος παίκτης όμως αποχωρεί απόψε (25/01) από το Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα spoilers, η αποχώρηση της βραδιάς έχει κριθεί και την πόρτα της εξόδου από το Survivor αναμένεται να δει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα καθώς όπως όλα δείχνουν το «σκάνδαλο» το οποίο εκτυλίχθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου τις τελευταίες ημέρες την επηρέασε αρνητικά.