Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και για να απαντήσει στα όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής για εκείνον το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor, καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε πως βρέθηκε πρόσφατα για φαγητό με τον Αλέξη Παππά και τον αρχισυντάκτη του Survivor, Δημήτρη Παυλιδάκη, όπου ο τελευταίος ανέφερε ότι οι δύο παίκτες είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν και στο αμερικάνικο format του reality επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε μέσα από το Instagram, διαψεύδοντας την είδηση και καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε: «Ο Τζέιμς έχει ένα προηγούμενο με την εταιρία παραγωγής που τον έκανε να ξέρουμε όλοι το όνομά του και τα λοιπά… θα του πει ότι εσύ πρέπει να είσαι στο αμερικάνικο format; Αν δεν ήταν το Survivor, θα ήταν ο Δημήτρης Καφετζής και δεν θα τον ήξερε κανείς».

Ο Τζέιμς Καφετζής έσπευσε να βγει με τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα» της εκπομπής, για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση. «Είμαι για καφέ στο Μικρολίμανο και μου ‘ρχονται μηνύματα: σε κράζει ο Παππάς. Λέω: τι πιο σύνηθες;» ανέφερε στην αρχή ο Τζέιμς Καφετζής. «Έκανα λάθος. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια. Εγώ πήγα για φαγητό με τον Ντάφυ, τον Παυλιδάκη και έναν φίλο του Ντάφυ. Σε πήρε τηλέφωνο ο Ντάφυ. Μπερδεύτηκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ναι, το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες… Εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να ξαναμπείς στο Survivor. Μου φάνηκε ότι διαφημίζεις τον εαυτό σου ως πολύ έξυπνο, που κάνεις μόνο για την Αμερική» του απάντησε με νόημα ο Αλέξης Παππάς. «Μασημένα τα λόγια του Τζέιμς», συμπλήρωσε γελώντας.