Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς τη Δευτέρα (2/1) στο Πρωινό μας, στην πρώτη εκπομπή του χρόνου με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά ήταν ο έρωτας που δεν κρύβεται, – αλλά και δεν κρύβουν οι ίδιοι – της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η κουβέντα, για το ζευγάρι και για τα όσα γίνονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τους δυο τους, άναψε για τα καλά με την ομάδα της εκπομπής να εκφράζει την άποψή της και να μεταφέρει και όσα αφουγκράζεται και διαβάζει από τον κόσμο και συγκεκριμένα τις αντιδράσεις για όλη αυτή την υπερέκθεση της σχέσης της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλιστα, έδωσε τη Δευτέρα (2/1) μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», Γιάννη Στάνκογλου συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αναφέρθηκε και στα προσωπικά του.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εμφανίστηκε για την ακρίβεια στη συζήτηση στο Πρωινό μας αγανακτισμένη με ορισμένα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Φαίη Σκορδά: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα σάιτ ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με το ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.

Έλενα Χριστοπούλου: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικία τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Παρακάτω η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται το ζευγάρι για τις αναρτήσεις του: «Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ότι σώμα κι αν έχει…Εγώ χαίρομαι που φοράει και τα σέξι της, που αγαπάει και τον άνδρα της και δεν ιδρώνει και το αυτί της. Και έτσι πρέπει να κάνουν όλοι και όλες. Και εγώ τους χαίρομαι και μακάρι να είναι όλοι έτσι γύρω μας. Μέσα στην καψούρα» υπογράμμισε με εμφατικό τόνο.