Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, αφού από την αρχή που κυκλοφόρησαν οι φήμες για την μεταξύ τους σχέση, κυκλοφορούν παπαρατσικές φωτογραφίες παντού.

Αυτή τη φορά, όπως μετέδωσε η «Super Κατερίνα», το ζευγάρι βρέθηκε στην Αράχωβα αφού ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ήταν full in love.

Φωτογραφίες και βίντεο τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά αγνοώντας τα βλέμματα όλων.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί για τα πλάνα που τραβούν άνθρωποι εκτός χώρου και τα δημοσιεύουν.

«Καταλαβαίνω ότι με αυτό το ζευγάρι γίνεται πανικός. Αλλά έχει ξεφύγει το θέμα με τα κινητά. Δηλαδή κοιτάξτε τώρα, βιντεάκια με όπου και εάν είναι, τους τραβούν συνέχεια. Πάνε σε μέρη με κόσμο, είναι ερωτευμένοι, δεν το κρύβουν. Αφήστε τους ήσυχους πια!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Γρηγόρης Γκουντάρας σε Κατερίνα Καινούργιου: «Γι’ αυτό δεν στην πέφτουν…»

Με αφορμή τα αποκλειστικά πλάνα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησαν να παίξουν τραγούδι της ερμηνεύτριας ως τιμής ένεκεν.

Το «ένα τσιγάρο διαδρομή» φαίνεται να «μεράκλωσε» την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το τραγουδούσε με πάθος.

Και εκεί έλαβε το χιουμοριστικό σχόλιο από τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Όταν πας στα μπουζούκια έτσι είσαι όλη την ώρα; Γι’ αυτό δεν στην πέφτει κανείς», με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά με χιούμορ: «Καλά, μου την πέφτουν! Με Βανδή παθαίνω κάτι, κάτι…».