Η Μαίρη Γεωργιάδου υποδέχτηκε στο Κοντρόλ την Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια του YOU Magazine. Σχολιάζοντας τους Έλληνες παρουσιαστές πήρε το μέρος του Γιώργου Λιάγκα στην κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, εκθείασε τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ για την τηλεοπτική συνύπαρξη Μενεγάκη – Κορομηλά ανέφερε πως είχαν πράγματι διαφορές μεταξύ τους στο παρελθόν.

«Δε μου αρέσει η σημερινή showbiz. Είναι influencers που δεν τους ξέρει κανείς. Οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να μην γνωρίζουν την Ιωάννα Τούνη. Διάσημος είναι αυτός που αναγνωρίζεται από όλους. Δεν απασχολείς τον κόσμο ανεβάζοντας μια γυμνή φωτογραφία στα χιόνια», είπε.

«Διαφωνώ κάθετα με το πάνελ της, θεωρώ λάθος την επιλογή των προσώπων», δήλωσε σε άλλο σημείο για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Για το Survivor All Star είπε: «Έχουμε δώσει μεγάλη διάσταση στο Survivor, γι’ αυτό και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σήκωσαν πολύ μπαϊράκι».

«Παίρνω τηλέφωνο τον Ντάνο εδώ και έναν χρόνο και δε μου το σηκώνει. Ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρω θα το σηκώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πάντως προτιμά το MasterChef.

«Μου αρέσει η Κατερίνα Καινούργιου» είπε για την πρωινή ζώνη.

Μιλώντας για την κόντρα Λιάγκα – Μουτσινά πήρε θέση υπέρ του πρώτου. «Με ενόχλησε που την είπε σε δημοσιογράφους. Δεν μπορείς να κάνεις κριτική για τους ανθρώπους της τηλεόρασης όταν πληρώνεσαι από την τηλεόραση. Αν δεν σου αρέσει, ρε φίλε, μην το κάνεις, κάτσε σπίτι σου!».

«Λατρεύω τον Νίκο Κοκλώνη. Ως τραγουδιστής του βάζω μηδέν αλλά ως παρουσιαστής έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Είναι πολύ ιντριγκαδόρος, είναι “μαναφουκιστάν”» είπε με χιούμορ.