Στην αντίδραση της Μαρίας Σολωμού προς ρεπόρτερ ψυχαγωγικής εκπομπής αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12), μέσα από την ενότητα της Χρυσής Τηλεόρασης στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Αρχικά προβλήθηκε το απόσπασμα στο οποίο η Μαρία Σολωμού αντιδρά με την ερώτηση του ρεπόρτερ. Στην συνέχεια προβλήθηκε και το βίντεο από τα χθεσινά Madwalk στο οποίο η Μαρία Σολωμού εξήγησε πως δεν έβρισε τον ρεπόρτερ αλλά τον εαυτό της επειδή χάλασε η έκπληξη που προετοίμαζε.

Στο τέλος της προβολής των βίντεο ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους δημοσιογράφους. Έτσι, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Τι είπε στην αρχή; Κάτι είπε… Έβρισε ε; Μέσα στο αμάξι. Δεν ξέρω, τώρα, αυτό με τα ρεπορτάζ είναι λίγο αβγό κότα, κότα αβγό. Δηλαδή είναι και δημοσιογράφοι που το έχουν μέσα τους και θέλουν πάρα πολύ να την βρουν την είδηση και να πάνε να δείξουν στον αρχισυντάκτη πόσο καλοί είναι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι αρχισυντάκτες που λυσσάει το είναι τους ότι σώνει και ντε πρέπει να του φέρει την είδηση. Είναι λίγο στη μέση η κατάσταση.

Θα μου πείτε τώρα, θα μιλήσεις εσύ που εκνευρίστηκες σύμφωνα με κάποια sites; Δεν μπορούμε και να μιλήσουμε πια γιατί παθαίνουμε αυτό που, όταν κάτι γίνει, “οι δημοσιογράφοι που λιώνουν τα παπούτσια στο δρόμο”. Όλοι έχουμε φάει τα παπούτσια μας στην εργασία που κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι το απηύθυνε, αυτό πιστεύω εν πάσει περιπτώση και μην κάνετε την τρίχα τριχιά! Μην παθαίνετε τρέλα! Ότι αφού δεν μου έδωσες την είδηση, θα την φτιάξω εγώ την είδηση και θα πω ότι μου μίλησες άσχημα για να γίνει εφέ.

Μην τα κάνετε αυτά γιατί στο τέλος αυτό θα μείνει, παιδιά. Η προσωπικότητα και η καλή καρδιά. Τα βιντεάκια θα φύγουν μέσα στο χρόνο. Σήμερα είναι αυτός ο αρχισυντάκτης, αύριο δεν θα είναι».