Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Open, το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» έρχεται και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι, αψηφώντας τους πάντες. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις όμως θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αυτή την Κυριακή, ο Νίκος με τη σκέψη στην Ανθή, που κινδυνεύει και τη βοήθεια του Εμίρ, το σκάει απ’ το Καραμπουρνάκι. Η Εσμέ, σε μια κρίση απελπισίας ότι θα χάσει για πάντα τον Μιλτιάδη, τον αρπάζει κι εξαφανίζεται. Ιφιγένεια και Λάζος φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Εμίρ  πείθει την Εσμέ να επιστρέψει με το παιδί. Ο Ζαχάρωφ εντοπίζει την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη κατορθώνει να ξεφύγει και αποφασίζει να συνεχίσει τον δρόμο της μαζί με τον Λάζο.

Η σειρά του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Φεβρουάριου του 2023 για τα νέα συγκλονιστικά επεισόδια του δεύτερου κύκλου.