Ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε καλεσμένος στη στήλη «Τι Ψυχή(Δου) Θα Παραδώσεις» της Φωτεινής Ψυχίδου και την εκπομπή «Breakfast@Star». Ο περσινός παρουσιαστής του πρωινού του Star, στο οποίο ήταν τηλεοπτικό «δίδυμο» με την Ελίνα Παπίλα μίλησε για την κηδεία του και τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί σε τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις.

«Στην κηδεία του παππού μου και απ’ τη ζέστη κουνήθηκε το σώμα. Η γιαγιά μου εκεί που έκλαιγε άρχισε να φωνάζει μέσα στην εκκλησία… και μ’ έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο με τον θείο μου» αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Κηδεία δίχως γέλιο, γάμος δίχως κλάμα. Έτσι δεν λένε; Συγγνώμη γιαγιά τώρα που με βλέπεις» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Έχω ζητήσει να με θάψουν εκεί σε έναν λοφάκο, να έχω θέα. Όλοι να ‘ναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι, όπως μοίραζα χαμόγελα. Να φέρουν χορευτές και χορεύτριες για τους φίλους μου» ανέφερε τέλος για τη δική του κηδεία, ο Γιώργος Καρτελιάς και εξομολογήθηκε:

«Την έχω κάνει την κηδεία μου, είχα φέρει μία κάσα μέσα στο στούντιο, μπήκα μέσα, κλείσαμε και το καπάκι, ήταν σκοτεινά, βολικά δεν ήταν μέσα στο φέρετρο, αλλά αν πεθάνεις, δεν σε ενοχλεί» τόνισε και υπογράμμισε πως δεν θα του άρεσε να γίνει η κηδεία του τα Χριστούγεννα.

Δήλωσε επίσης ότι το πνεύμα του θα πάει στη γυναίκα του και δεν θα αφήσει άντρα να μπει μέσα στο σπίτι τους και μια άλλη ιδέα είναι να τον κάψουν και να τον βάλουν στο τζάκι ώστε να βλέπει τι γίνεται στην οικία του.

Όσο για το άτομο που θα ήθελε, αν μπορούσε, να αναστήσει, αυτή θα ήταν η Μέριλιν Μονρόε για να… πιει έναν καφέ μαζί της