Ο Νίνο παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε μεταξύ άλλων για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια στην Θεσσαλονίκη, για τη Eurovision, αλλά και τα παιδιά του, τον γιο του, ο οποίος είναι 10 ετών και την κόρη του, που τώρα είναι 8μιση ετών την επικινδυνότητα του διαδικτύου.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Τα παιδιά μου έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο να έχει ελεύθερη πρόσβαση ένα παιδί κι ειδικά πριν την εφηβεία. Μπορεί να του χαλάσει όλη τη ζωή. Είναι λάθος. Μπορείς να δεις το οτιδήποτε στο διαδίκτυο στην οθόνη σου. Από ένα χορευτικό μέχρι ένα αποκεφαλισμό. Μετά ένα ατύχημα και δεν φεύγουν αυτές οι εικόνες από το μυαλό Γίνονται screenshot» ανέφερε ο Νίνο για το διαδίκτυο.

Σχετικά με το αν θα ήθελα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι».

Τέλος, ο Νίνο αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, τονίζοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωή του.

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό» συμπλήρωσε ο Νίνο για την επίθεση που είχε δεχθεί.