Το Netflix αγόρασε από το Mega τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro». Αυτό ήταν κάτι που ίσως και να το περίμενε ο δημιουργός της σειράς καθώς όπως είχε πει κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος στους δημοσιογράφους τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ένας λόγος που επέλεξε τον τίτλο Maestro είναι γιατί «είναι ένας τίτλος που θα μπορούσε να σταθεί σε όλες τις γλώσσες σε περίπτωση που η σειρά ταξιδέψει στο εξωτερικό».

Και τώρα η στιγμή που το «Maestro» θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, έφτασε και αυτό θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν την συγκεκριμένη εξέλιξη και «φώναξαν» πως ήταν «δίκαιο και έγινε πράξη» ενώ υποκλίθηκαν στο ταλέντου του δημιουργού της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα

Μια από τις ερωτήσεις που κυριάρχησε μόλις έγινε γνωστό πως το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα προβολής του Maestro, ήταν πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά στην πλατφόρμα. Η απάντηση ήρθε μέσω του twitter και του επίσημου λογαριασμού του Mega.

Σύμφωνα με την ανάρτηση η δραματική σειρά θα είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19/12/2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2023.

«Το #Maestro και στο #Netflix.Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά από το #MEGATV. Η δραματική σειρά θα είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα & Κύπρο στις 19/12/2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2023» αναφέρεται χαρακτηριστικά.