Ο Πολ Ευμορφίδης, ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους στη δεξίωση που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Ο ιδρυτής της εταιρείας Coco Mat εμφανίστηκε με… σανδάλια στη δεξίωση και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η εμφάνιση του επιχειρηματία σχολιάστηκε και από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, ο ποίος κατέκρινε την ενδυματολογική επιλογή του Πολ Ευμορφίδη και επισήμανε πως «κάκιστα του επέτρεψαν να μπει έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο».

«Ο κύριος Ευμορφίδης ως ανεξάρτητος άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του και το μαγαζί του, αλλά κακώς μπήκε έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος  για τις «viral σαγιονάρες». «Kάκιστα του επέτρεψαν να μπει έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο. Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι το σπίτι της κυρίας Σακελλαροπούλου είναι το σύμβολο του κράτους μας» τόνισε και πρόσθεσε «Δεν πα’ να πήγαινε ο Μπάιντεν έτσι! Δεν πρέπει να μπεις έτσι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. «Αν πάει ο Μπάιντεν παραλίας, να τον πετάξουν έξω. Αν αυτά έχουν αλλάξει, περιμένουμε από την κυρία Σακελλαροπούλου να μας το πει» είπε.