Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ζουν πολλές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, απρόοπτα αλλά και παρεξηγήσεις. Στο νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που έρχεται απόψε, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο Mega μια εξαφάνιση θα φέρει τα πάνω κάτω και θα προκαλέσει ταραχή.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Mega:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.