«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση» είπε πριν λίγες μέρες στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς και οι φήμες πως ο παρουσιαστής θα βάλει τέλος στην τηλεοπτική του πορεία, φούντωσαν για τα καλά.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη δήλωση και φυσικά αρκετοί άνθρωποι της τηλεόρασης ρωτήθηκαν σχετικά.

Εκτός λοιπόν, από τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ρωτήθηκε και απάντησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, ρωτήθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος τόνισε πως θα λείψει ο παρουσιαστής από την τηλεόραση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (05/10), ο Νίκος Μουτσινάς, στην ενότητα Χρυσή Τηλεόραση της εκπομπής του, προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα και στο τέλος του, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους.

«Μην ρωτάτε τον κόσμο, θα σας παρακαλέσω, γι’ αυτό που είπα. Δεν γίνεται… Δεν τολμάς να πεις τίποτα… και έχω πει τόσα ωραία και δεν έχουν ρωτήσει ποτέ κανέναν και κολλήσανε σε αυτό» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.