Το ποσό των 30.000 ευρώ κλήθηκαν να καταβάλουν οι Ράδιο Αρβύλα εξαιτίας ενός βίντεο το οποίο είχαν προβάλει πριν από μερικά χρόνια και με το οποίο σατίριζαν τη φωνή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας, Απόστολου Κενανίδη.

Οι Ράδιο Αρβύλα είχαν μεταδώσει απόσπασμα από ομιλία του και τότε ο Αντώνης Κανάκης είχε αναφέρει στον «αέρα»: «Μην κολλάτε σε κλισέ, πώς έχετε στο μυαλό σας τους νταλικέριδες. Τους έχουμε όλοι λίγο διαφορετικά στο μυαλό μας αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό».

Τότε, η πλευρά του κ. Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει κάποια επανόρθωση από τους παρουσιαστές της εκπομπής, καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Η επανόρθωση δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ για ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit.gr, το περασμένο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον κ. Κενανίδη το ποσό των 30.000 ευρώ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.