Ο Σασμός ξεκινάει ξανά σήμερα και ο Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται τον Μαθιό, μίλησε για όσα αναμένονται στον β’ κύκλο της σειράς. «Έπρεπε να σας αφήσουμε με ερωτηματικά για να αρχίσει πάλι η σεζόν δυναμικά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, σχεδόν δεν σταματήσαμε τα γυρίσματα, μόνο λίγο το καλοκαίρι. Νιώθουμε μια πολύ έντονη ευθύνη απέναντι στο κοινό που μας έχει αγαπήσει πολύ. Τα έχω ζήσει όλα, από απόλυτη αγάπη μέχρι να με κοιτάνε από μακριά και να στρίβουνε» είπε στο Happy Day.

«Από εκεί που το αφήσαμε συνεχίζει η σειρά. Επειδή είναι η πρεμιέρα και ξέρω ότι ο κόσμος παρακολουθεί αυτή τη στιγμή, ας αφήσουμε τον κόσμο να χαρεί σήμερα γιατί η μισή χαρά είναι και η προσμονή της εξέλιξης» είπε. «Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά. Σίγουρα θα δείτε κάποια στιγμή ποιος δολοφόνησε τον Άγγελο» πρόσθεσε για τις εξελίξεις στον Σασμό.

Στην ερώτηση αν ο Μαθιός θα πληρώσει για τις αμαρτίες του ο Δημήτρης Λάλος είπε ότι «είναι ένας χαρακτήρας τραγικός γιατί αυτό που ήθελε, τη γυναίκα που αγαπάει, την έχει πάρει με αίμα. Πρέπει να υπάρξει κάποια κάθαρση και θα υπάρξει. Οι χαρακτήρες που είναι δίπλα του θα προσπαθήσουν να τον στηρίξουν, όσο αντέχουν».