Ανάσες δροσιάς ψάχνουν να βρουν οι εναπομείναντες στην Αθήνα. Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν σε κάποιον προορισμό ώστε να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τον Αύγουστο, ψάχνουν να βρουν τρόπους να δροσιστούν εντός των… τειχών.

Πισίνες και νεροτσουλήθρες έχουν την τιμητική τους και όπως είναι φυσικό, καθώς ο Αύγουστος έχει ελάχιστη ειδησεογραφία σε σχέση με τους άλλους μήνες, τα δελτία ειδήσεων ασχολήθηκαν και με αυτό το θέμα.

Φυσικά, εν μέσω ανάλαφρου κλίματος και ρεπορτάζ δεν έλειψαν και τα πειράγματα στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, Θάνος Κλωνόπουλος βρέθηκε σε πάρκο αναψυχής στα Σπάτα για να μεταδώσει το ρεπορτάζ του. Λίγο η ζέστη, λίγο το ανάλαφρο ρεπορτάζ που είχε να πει, ο δημοσιογράφος, σήκωσε τα μπατζάκια του παντελονιού του, έβγαλε τα παπούτσια του και μπήκε μέσα στην πισίνα.

«Θα μας μεταφέρει εικόνες και κλίμα από εκεί, κι αν δεν κάνω λάθος σε βλέπω μέσα σε πισίνα» σχολίασε ο παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Ant1, Λευτέρης Πράσινος.

«Έτσι μου ζητήσατε Λευτέρη εσύ και η αρχισυντάκτρια, η Χριστίνα, να μπω μέσα σε μια πισίνα. Δεν φταίω εγώ που δεν διευκρινίσατε ότι δεν πρέπει να είναι η παιδική» είπε ο δημοσιογράφος.

«Μας εκθέτεις…» σχολίασε με την σειρά του ο παρουσιαστής με γέλια και έδωσε πάσα στον ρεπόρτερ για να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του.