Η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα για λόγους αισθητικής κάνει από την ώρα που έγινε γνωστή τον γύρο του κόσμου.

Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής είναι λάτρης των αισθητικών επεμβάσεων και μάλιστα έχει κάνει ήδη πολλές θερπαείες στο πρόσωπο, αλλά και το σώμα του.

Όπως ανέφερε για την τελευταία του αισθητική παρέμβαση η ισπανική εφημερίδα La Razon, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε μπότοξ, με τον γιατρό Εστέμπαν Σαρμεντέρο, να τονίζει στο Radio MARCA ότι:

«Ο Cristiano Ronaldo έκανε ενέσεις μπότοξ για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο. Πρόκειται για μερικές μικρές ενέσεις κι όχι για επέμβαση ενώ να ξεκαθαρίσουμε πως δεν βλάπτουν».

Οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ ασχολήθηκαν με το θέμα στην έναρξη της εκπομπής τους την Τρίτη και ο διάλογος ανάμεσα στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο ήταν ξεκαρδιστικός.

Γ.Ν. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα γιατί ήταν θέμα αισθητικής. Εγώ νόμιζα ήταν ιατρικό το θέμα, αλλά ήταν αισθητικής.

Χ.Κ. Εσύ γιατί ασχολείσαι που ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα αυτά του;

Γ.Ν. Διότι μου έκανε εντύπωση μεγάλη.

Χ.Κ. Πες ότι έχεις ενδιαφέρον. Δηλαδή εσύ σκέφτεσαι να βάλεις βελόνα;

Γ.Ν.Να κάνω εγώ τέτοιο πράγμα για ποιο λόγο;