Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ την Παρασκευή (1/7), προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» αναφέρθηκε στον σύζυγό της και τη γνωριμία τους στο νησί της Σκιάθου.

«Ήταν Μάρτης, ειχα φύγει από μία συνεργασία και ήταν η πρώτη φορά που είχα ελεύθερο Σαββατοκύριακο και μου είπε η καλύτερη μου φίλη ότι θα πάω Σκιάθο να φτιάξω δύο σπίτια γιατί είναι interior designer. Στο αεροδρόμιο γνώρισα τον Δημοσθένη, είναι από εκεί. Δεν γνώριζε ότι είμαι ηθοποιός, χάρηκα πάρα πολύ. Με ξεκουράζει ότι μιλάμε για άσχετα».

Την επιθυμία να γίνει μητέρα την ένιωσε χάρη στον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Μας ήρθε να γίνουμε γονείς περισσότερο λόγω του Δήμου. Εγώ είχα πάρει απόφαση να είμαι πιο χαλαρή, επειδή ήμουν ηθοποιός, σε σχέση με το παιδί. Ο άντρας στο βγάζει αυτό, ο Δήμος φαινόναν πριν γίνει πατέρας ότι θα γίνει καλός».

Κι εκεί ακριβώς αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής.

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, ότι δεν έχω στεναχωρηθεί, ότι δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική» δήλωσε και συνέχισε:

«Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε επαγγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος. Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects» τόνισε και πρόσθεσε:

«Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα. Όταν έμεινα έγκυος φοβόμουν να ανέβω και τα σκαλιά, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω» συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μίλησε όμως και για τον χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα για την ιδιαίτερη μεταχείριση που ακόμα και σήμερα έχουν οι άνδρες συγκριτικά με τις γυναίκες στους θιάσους.

«Αυτή η δουλειά είναι πολύ ανταγωνιστική ειδικά για τις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες, εμείς πρέπει να αποδείξουμε περισσότερο τι μπορούμε να κάνουμε. Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη εύνοια και στους ρόλους που ρεπερτοριακά είναι γραμμένοι για άνδρες και λίγες είναι οι γυναίκες με θιάσους, περισσότεροι είναι οι άνδρες σκηνοθέτες».