Με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να δηλώνει πως ήταν σίγουρη για την υποψηφιότητά της, να περηφανεύεται στον Στάθη Σχίζα για την… έκτη της αίσθηση και παράλληλα να εκτοξεύει τα βέλη της και μια ατάκα της που θύμισε τον Βαλάντη να κάνει έξαλλο τους χρήστες του Twitter και να τη βάζουν στο στόχαστρό τους ξεκίνησε τη Πέμπτη (30/6) το επεισόδιο του Survivor.

Ο Στάθης τραυματίστηκε στην τελευταία ασυλία – Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο

Τελευταίος αγώνας ασυλίας διεξήχθη στον Άγιο Δομίνικο και άτυχος στάθηκε ο Στάθης Σχίζας. Μία βιαστική κίνησή του την ώρα του αγώνα σε μονομαχία με τον Άρη Σοϊλέδη για τη διεκδίκηση ενός ακόμα πόντου που θα τον έφερνε πιο κοντά στην ασυλία, στάθηκε η αφορμή για να τραυματιστεί.

Ο παίκτης την ώρα που έτρεχε στον στίβο μάχης ένιωσε να γυρνάει το πόδι του στο ύψος της κλείδωσής του και ο ίδιος σωριάστηκε κάτω.

Ο πόνος που ένιωσε ήταν πολύ έντονος και δεν κατάφερε να κάνει καμία κίνηση.

Αμέσως οι συμπαίκτες του αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και φώναξαν το ιατρικό προσωπικό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο γιατρός που τον εξέτασε θεώρησε απαραίτητη της διακομιδή του στο νοσοκομείο και έτσι ο αγώνας διακόπηκε και ο Στάθης επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο με προορισμό το νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο κάποια ρήξη στο ισχίο του, εφόσον δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και τον πονούσε ψηλά.

Ο τραυματισμός του Άρη και η νίκη της ασυλίας που τον έστειλε στο Γαλάτσι με Μαίη-Ασημίνα

Η τελευταία ασυλία του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ιδιαίτερα έντονη και με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο. Μετά τον αποκλεισμό της Σταυρούλας και τον τραυματισμό του Στάθη η νίκη του Άρη σήμανε ότι ο ίδιος, η Ασημίνα και η Μαίη οδεύουν κατευθείαν για τον τελικό στο Γαλάτσι την επόμενη εβδομάδα.

Και αυτό γιατί πολύ απλά ο Άρης δεν μπορούσε να ψηφιστεί, είχε τη δυνατότητα να σώσει τις φίλες του Ασημίνα και Μαίη ενώ μετά τη Σταυρούλα, ο Στάθης αναμενόμενα θα έβγαινε κι αυτός υποψήφιος προς αποχώρηση, μόλις λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Άρης Σοϊλέδης λαχτάρησε την Ασημίνα και τη Μαίη όταν την ώρα του αγώνα τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Στην αρχή δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του όμως στη συνέχεια διαπίστωσε πως ήταν ένα απλό στραμπούληγμα που θα περνούσε άμεσα.

Όταν κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του, ο Άρης τα έδωσε όλα στον στίβο μάχης και κατάφερε τελικά να πάρει την ασυλία.

Έξαλλη η Σταυρούλα – «Μου προκάλεσε αηδία»

Ξέσπασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τη στάση που κράτησε η αντίπαλη ομάδα στον τραυματισμό του του Στάθη Σχίζα στο Survivor.

«Μόλις έφυγες, παίξαμε με τον Άρη στο αγώνισμα και με κερδίζει. Με το που το έκανε, άρχισαν να ωρύονται και να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση και να λένε σαν τρελοί πάμε τετράδα» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα.

Σεβάσου ότι έχει φύγει ένας άνθρωπος τραυματισμένος και θα τον βγάλεις υποψήφιο. Όλο αυτό μου προκάλεσε μια αηδία, ούτε να τους βλέπω. Έκατσα στον πάγκο στην ακρούλα μου και δεν με ένοιαζε καθόλου… Μετά ο Άρης νευρίασε και δεν μιλούσε στην Ασημίνα, επειδή έχασε και της έλεγε το ξέρεις ότι όταν χάνω έχω νεύρα» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η παίκτρια.

Ασημίνα: «Ο Χρήστος (Δάντης) έμαθε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι 3 μέρες πριν φύγω… Φρίκαρε»

Στο συμβούλιο, οι παίκτες μετά τις προσωπικές τους εξομολογήσεις και τις ιστορίες ζωής τους, στις οποίες προέβησαν την Τετάρτη (29/6), χθες μίλησαν για το πώς ξεκίνησε το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο και πως προέκυψε η ιδέα να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε ότι αρχικά το σκεφτόταν γιατί νόμιζε ότι είναι μικρή για να ζήσει όλο αυτό όμως στη συνέχεια σκέφτηκε ότι μία ζωή την έχουμε και ότι είναι κρίμα να χάσει μία τέτοια ευκαιρία.

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor» είπε η Ασημίνα η οποία αποκάλυψε ότι το είπε στους γονείς της και τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη μόλις λίγες μέρες πριν φύγει.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν το έμαθε ο γνωστός τραγουδοποιός φρίκαρε κι αυτός γιατί γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει όμως μετά αποφάσισε να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή.

Η Ασημίνα αναφέρθηκε και στα δάκρυα των γονιών της όταν χρειάστηκε να την αποχωριστούν καθώς γνώριζαν ότι θα έκαναν πολύ καιρό για να την ξαναδούν.

Μαίη: «Δεν πίστευα καν ότι θα δουν την αίτησή μου»

Η Μαίη από τη μεριά της ανέφερε: «Γιώργο όταν έκανα την αίτηση, επειδή την έκανα λίγο πριν κλείσουν οι αιτήσεις, άργησα, είδα ένα τρελό νούμερο γύρω στις 100.000 και λέω αποκλείεται να δουν τη δική μου αίτηση. Κι όμως, την επόμενη ημέρα είχα τηλεφώνημα από τα γραγεία της Azun και χωρίς να το σκεφτώ πολύ πολύ, κατευθείαν δέχτηκα, δεν φοβόμουν να έρθω στο Survivor, δεν φοβόμουν το αγωνιστικό κομμάτι. Λίγο μόνο το πώς θα συμβιώσω με τις ταραντούλες, πώς θα κοιμάμαι μαζί τους τα βράδια. Πρώτα πήρα τηλέφωνο τον αδελφό μου να το ανακοινώσω και μου είπε “μη σκέφτεσαι τίποτα, απλά πήγαινε, με τα χίλια ναι”. Είχα κάποιες αμφιβολίες από τη μητέρα μου, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επηρεάσει κάποιος τη γνώμη μου. Και οι δύο γονείς μου με στηρίζουν και πίστεψαν σε μένα» τόνισε.

Άρης: «Όταν ήρθα στο Survivor, η μάνα μου έκλαιγε λες και πάω στον πόλεμο»

Ο Άρης εκμυστηρεύτηκε: «Εκείνη τη στιγμή ήμουν στο σπίτι με τη Μαρία όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα από την Azun Media. Η Μαρία… πάγωσε κι εγώ δεν το πίστευα ότι με πήραν τηλέρφωνο. Η Μαρία δεν είχε πρόβλημα, μετά μίλησα με την οικογένειά μου και όταν ήρθαν στο σπίτι να με αποχαιρετίσουν η μαμά μου έκλαιγε λες και πάω στον πόλεμο και της είπα “πώς κάνεις έτσι; Σε λίγους μήνες θα είμαι πίσω”. Μου απάντησε “μου έχεις λείψει, έχεις φύγει από τα 15 σου και δεν σε έχω χορτάσει”. Οπως και να έχει, δεν το μετανιώνω σε καμιά περίπτωση και όλο αυτό το μάθημα, νομίζω θα μας και θα με ακολουθεί για πάντα στη ζωή μου» ανέφερε.

Σταυρούλα: «Ήρθα στο Survivor μια μέρα πριν την πρόβα νυφικού!»

Η Σταυρούλα είπε: «Εγώ έκανα την αίτηση για πλάκα, ήμουν στο σπίτι των γονιών του Πάνου, βλέπω στην τηλεόραση τη δήλωση και λέω ας το κάνω να δω την τύχη μου. Εν τέλει κάποια στιγμή είμαι στο στούντιο γιόγκα μιας φίλης μου, και βρίσκω πέντε με έξι αναπάντητες κλήσεις και παίρνω τηλέφωνο και μου λένε το ταξίδι σου για το Survivor δεν έχει τελειώσει και τους λέω “τι εννοείτε” και μου απαντούν ότι “έχεις επιλεγεί, να έρθεις για τα διαδικαστικά”. Πάω στην εταιρεία και μου αναφέρουν ότι το ιδανικό είναι να ταξιδέψεις αύριο. Στον σύντροφό μου του το είπα και παθαίνει ένα σοκ, αν και χαίρεται, του είπα ότι τις ετοιμασίες του γάμου θα τις κάνετε εσύ και η μητέρα σου. Είχα κλείσει ραντεβού να πάω για πρόβα νυφικού την Παρασκευή και μια μέρα πριν έφυγα για το Survivor» υπογράμμισε.

Στάθης: «Η Αλεξάνδρα έμαθε για το Survivor δύο μέρες πριν φύγω»

Όσο για την εξομολόγηση του Στάθη: «Όταν έκανα την αίτηση ήμουν σε ταβέρνα με τη φίλη μου τη Γιούλη, μου λέει δες το κινητό σου και είχε κάνει την αίτηση. Ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν με πήραν, λέω εντάξει τελείωσε και μετά έγινε η κλήση μου λένε αν σε ενδιαφέρει ακόμη το παιχνίδι φεύγεις μεθαύριο. Πολλοί φίλοι δεν το γνώριζαν, δεν τους ενημέρωσα και μάλλον με είδαν στην τηλεόραση και λογικά θα εξεπλάγην. Η Αλεξάνδρα το έμαθε δύο μέρες πριν φύγω. Ξαφνιάστηκε» είπε.

Η ώρα της τελευταίας ψηφοφορίας έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, την Σταυρούλα ακολούθησε χωρίς κανένας να εκπλήσσεται ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στάθης Σχίζας.

Ο Άρης εκ μέρους των τριών της παρέας του ζήτησε από τον Στάθη συγνώμη γιατί τον ψήφισαν ενόσω ο ίδιος είναι τραυματίας. Αλλά όπως πρόσθεσε τελειώνει το παιχνίδι και «δεν είχαμε άλλη επιλογή».

Στάθης: «Είμαι σε άβολη θέση, το Survivor ήταν πανεπιστήμιο για μένα»

Ο Στάθης μιλώντας τώρα για την υποψηφιότητά του τόνισε: «Δεν με ενοχλεί τόσο το ότι είμαι υποψήφιος, όσο το γεγονός πως είμαι απέναντι στη Σταυρούλα. Δεν είμαι καν απέναντι σε δύο άτομα, είναι ή εγώ ή αυτή. Αυτό με φέρνει σε άβολη θέση, θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι και να πάω στην τετράδα. Ας αποφασίσει ο κόσμος. Η πέμπτη θέση είναι η πιο σκληρή αποχώρηση. Σε περίπτωση που φύγω θα το σκέφτομαι για πολύ καιρό. Για μένα το Survivor είναι ένα πανεπιστήμιο που δεν πήγα, βλέπεις και τα όρια του εαυτού σου, να αγωνίζεσαι για τα αυτονόητα. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα» κατέληξε.