Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor με την τελευταία ψηφοφορία και η δυσαρέσκεια του Σπύρου Μαρτίκα ήταν έντονη, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης (23/6). H λάθος συνεννόηση και τα όσα έκανε η Σταυρούλα λίγο πριν μπει στην κάλπη είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο τόσο η ίδια όσο και ο φαρμακοποιός για να συναντήσουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

«Τελικά μας την έφεραν και βγήκαμε εμείς οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι» είπε μεταξύ άλλων η τετράδα, η Σταυρούλα προσπάθησε να απολογηθεί για το αλαλούμ στην κάλπη και την ίδια στιγμή στο άλλο στρατόπεδο Άρης και Ασημίνα δήλωναν… άφωνοι: «Ήταν κουφό».

«Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού

Βραδιά αποχώρησης, με το συμβούλιο, όμως, να ξεκινάει με μια ανακοίνωση που «πάγωσε» τους παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε στους Survivors ότι λίγο πριν τον τελικό, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.

«Ένας ή μία θα αποχωρήσει και θα προχωρήσουν έξι στην τελική ευθεία του Survivor. Έχω όμως να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε, το Survivor βρίσκεται στην τελευταία ευθεία πριν τον τερματισμό. Η επόμενη εβδομάδα λοιπόν είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα του παιχνιδιού μέχρι στιγμής. Δύο παίκτες θα αποχωρήσουν. Θα έχουμε διπλή δύο αποχωρήσεις, οι οποίες φυσικά θα μας δείξουν την τελική τετράδα οι οποίες θα φτάσουν στον τελικό της Αθήνας. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό θα σας το εξηγήσω όταν έρθει η στιγμή», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Κι όμως αποχώρησε προς έκπληξη όλων

Όσο περίεργο ή απρόσμενο τώρα και αν φαινόταν, ο Σπύρος Μαρτίκας αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι.

Ο «στρατηγός», ο «στρατηλάτης», ο «Ελ Προφεσόρ» της καρδιάς μας, βγήκε 12 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση και αυτή ήταν η φορά που έπρεπε να πει αντίο.

Έσπασε το ρεκόρ του Ντάφυ από πέρυσι και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική επτάδα του reality επιβίωσης.

Ο Μαρτίκας φεύγοντας είπε πως νικητή στο Γαλάτσι θα ήθελε να δει στον Στάθη Σχίζα, πλέκοντας του παράλληλα το εγκώμιο.

«Νιώθω ευτυχής. Πάντα έλεγα ότι αξίζουν να παραμείνουν νέοι και τελικά φεύγω τη στιγμή που μένουν νέοι. Είναι μια ανακούφιση για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριζε. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και τύχη που συμμετείχα στο Survivor. Θα στήριζα τον Στάθη στον τελικό. Είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα τελευταία, πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος και ξεκάθαρος».

Το Twitter φυσικά που στήριζε Μαρτίκα μέχρι τέλους τον αποχαιρέτισε όπως ακριβώς έπρεπε.