Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, τη νύχτα της Παρασκευής (17/6), στο πλατό της εκπομπής «After Dark» στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γοητευτικός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδελφό, Σάκη Ρουβά με κέντρο την δική του, ξεχωριστή διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το Survivor, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ. Ξεπέρασα κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε εκπομπή επιβίωσης. Δεν είμαι άνθρωπος του ριάλιτι και φάνηκε» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει «αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά» και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ. Το ότι λέγομαι Ρουβάς, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Η ζωή μου είναι όπου είναι η δουλειά μου. Τα πράγματα ήταν καλά για μένα στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να μείνω για ένα διάστημα εκεί. Έχει πιο χαμηλούς ρυθμούς σε σχέση με την Αθήνα.

Γιατί δεν είδαμε τη σύντροφό του, Φανή, στο Survivor;

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι αποφασίσαμε επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας θα γινόταν γνωστό. Αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε εμείς με τον τρόπο που θέλουμε. Όταν αναφέρθηκε το όνομα μπόρεσαν και τη βρήκαν τη Φανή οπότε κάπως δημοσιοποιήθηκε.

Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις επαγγελματικές προτάσεις.

Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει πιο επίσημη η σχέση μας.

Θέλω να κάνω οικογένεια, νιώθω πάρα πολύ καλά με αυτό και αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο δεν υπάρχει κάτι να σε εμποδίζει για να το πραγματοποιήσεις».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προστέθηκε στην παρέα τους για να σχολιάσουν πρόσωπα του Survivor.

«Δυναμικός, εργατικός και δίκαιος» ήταν με τρεις λέξεις η περιγραφή του Απόστολου για τον Σάκη Ρουβά.

Όπως είπε η Δανάη Μπάρκα τον βοήθησε πάρα πολύ να χαλαρώσει στην τηλεόραση και υπήρχε η σκέψη να κάνουν εκπομπή ταξιδιωτική-μαγειρική.

«Ο Λάμπρος μας έδινε το φαγητό του» είπε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ενώ η Ναυσικά αποκάλυψε ότι μία δημοσιογράφος της είπε να προσέξει τον Λάμπρο γιατί είναι μισογύνης. «Ήταν το ακριβώς αντίθετο».

Στο εξομολογητήριο της εκπομπής ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε για τη σύντροφό του:

«Τη θαυμάζω για πάρα πολλά πράγματα όπως ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο και πώς θέλει να τον κάνει καλύτερο» είπε για τη σύντροφό του.

«Πάω και κοιτάω τον καθρέφτη να δω πόσο όμορφος είμαι» απάντησε στην ερώτηση τι θα έκανε αν ξύπναγε στο σώμα του Σάκη Ρουβά. «Θα ήθελα να ζήσω την ώρα που βγαίνει και πατάει το πόδι του στην σκηνή».

«Θεωρούσα πολύ σέξι την Κατερίνα Παπουτσάκη».

«Κάτι το οποίο ακούστηκε λίγο ήταν μεταξύ του Κατσαούνη και της Στέλλας που δεν κατάλαβα ποτέ αν ήταν πραγματικό όμως υπήρξε ένα κάτι που μας έβαλε σε σκέψη».

Τέλος είπε ότι θα προτιμούσε μια βραδιά στο ίδιο κρεβάτι με τον Καραγκούνια παρά με μία αράχνη.