Καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» ήταν την Τετάρτη (15/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου, που αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 6 μήνες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Eκεί έκανε μια εξαιρετική αποκάλυψη στον Νίκο Μουτσινά για την χαρακτηριστική τσιριχτή φωνή της που εκνεύριζε το Τwitter όσο ήταν στο Survivor.

«Η φωνή μου ήταν στρατηγική. Ήξερα ότι εκνευρίζει κάποιους παίκτες και τη χρησιμοποίησα ανάλογα.

Μπήκα στο Survivor γιατί ήθελα να ξεπεράσω έναν πρώην αλλά και επειδή στο Instagram δεν μπορούσα να δείξω τη Βρισηίδα.

Η σχέση της με τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκα απασχόλησε ασφαλώς αρκετά την κουβέντα τους.

«Αλήθεια δέθηκα με τον Σπύρο. Είμαι σίγουρη. Συγνώμη, δεν φαίνεται στη φάτσα μου ότι λέω αλήθεια; Ερωτευμένη δεν είμαι, αλλά είναι αληθινό. Και τον πρώην μου μετά το τρίμηνο τον ερωτεύτηκα. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος. Το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά. Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα. Ακόμα και όταν είπε πως δεν τον νοιάζει αν φύγω, πιο πριν μου έλεγε μήπως να φύγω εγώ και να βγω να σε περιμένω; Υπάρχουν πράγματα που έχει κάνει off camera και είναι προσωπικά που δεν μπορώ να τα πω… Νικητή θα χρίσει το κοινό. Θα τον περιμένω έξω και δεν είναι και μακριά» σημείωσε αρχικά και στο ερώτημα αν ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει στρατηγική και όσον αφορά στη σχέση τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε κατηγορηματικά:

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε μένα γιατί θα το είχα καταλάβει. Δεν υπάρχει περίπτωση όλο αυτό να ήταν στρατηγική από τον Σπύρο, αλλιώς να πάρει το Όσκαρ. Ο κόσμος ξέρει τον Σπύρο μόνο από τα κιου. Τον είχα προειδοποιήσει πως με εμένα δεν έχει στρατηγική. Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε για αυτό που είμαι» κατέληξε.

Με τη Ναυσικά θα έβγαινε για καφέ; «Δεν έχω κάτι με τη Ναυσικά συγκεκριμένα ούτε την παίκτρια, γιατί είχε μια στρατηγική. Η παρεξήγηση με τη Ναυσικά ήταν εξαιτίας της Μυριέλλας» είπε.