Την τηλεοπτική της χρονιά νωρίτερα αποφάσισε να τελειώσει η Τίνα Μιχαηλίδου καθώς επέλεξε να αποχωρήσει από την ΕΡΤ και την εκπομπή «Με νέα ματιά» η οποία προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα ανακοίνωσε και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μέσω ανάρτησης την οποία έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου έγραψε στην ανάρτησή της: «Για μένα φέτος η τηλεοπτική χρόνια τελείωσε νωρίτερα! Αποχώρησα από την εκπομπή και πλέον θα βλέπω τα πράγματα “με νέα ματιά” μέσα από την @gr8communication, την εταιρεία επικοινωνίας που δημιούργησα με τόση αγάπη και πλέον τα όνειρα μου ανήκουν σε αυτήν! Νιώθω ευγνώμων για όλα όσα έζησα και κυρίως για τους φίλους που έκανα! Με κάποιους κάπου θα ξανασυναντηθούμε… @eva__perona μην με ξυπνήσεις αύριο… Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της @ertofficial_ για την εμπιστοσύνη!». 

Υπενθυμίζεται στα τέλη του 2020, η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» της Ελεονώρας Μελέτη.